dijous, 12 de març del 2009

Open Raid Cambrils


El passat dissabte dia 7 va tenir lloc el segon Open Raid del calendari d'Open Raids de la FEEC. Els ilercavons Jotabe i Lluís, Escarbots X-Trem Serres del Mestral, hi teniem cita. Entusiasmats pels resultats d'edicions anteriors, la planificació per aquest any és de fer el màxim de proves del circuit. Tot i això, enguany, el Comité Català de Raids a modificat el funcionament respecte anys anteriors i els Raids de la Copa Catalana seran proves d'un sol dia i presentaran dos formats diferenciats: el que puntua per a la Copa Catalana i un altre en format Open. Els equips que participin en el format de la Copa, seran de tres participants i s’hauran d’enfrontar a un circuit més llarg i tècnic que els equips de la categoria Open, de dos membres i que no puntuarà per a la Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya de la FEEC. Aclarit això, una mica de crònica de la prova.

L'Open Raid començava a les 10h. del matí amb un vent que ja es preveia que donaria pel sac, però es pot dir que en general vam passar calor. La primera prova era d'orientació urbana a peu per Cambrils, i un cop finalitzat agafavem la btt per fer el segon sector (20 km aprox.) fins a la localitat de Botarell. Les coses anàven força bé i vam començar el tercer sector de trekking en primera posició. Aquest tram presentava uns 400 metres de desnivell positiu i un parell de balisses opcionals que vam realitzar, acabant el sector en primer lloc. A partir d'aquí van començar els nostres problemes, doncs en el següent tram de btt, l'orientació no va estar molt brillant i vam perdre una mica de temps. Després un error tàctic acabaria esfonsant-nos, doncs vam voler fer totes les opcionals i vam entrar tard a un control horari, amb la qual cosa penalitzàvem punts. El darrer sector del Raid era de 6 km i es podia fer corrent o en patins in-line. Com que mos agrada la velocitat vam fer-ho patinant i algun aterrissant abans d'hora. Vam acabar passades les 17h. En total vam ser 36 equips en modalitat Open i que vam fer uns 70 km. Malgrat tot vam ocupar l'11è lloc de la classificació. Tot i que vam disfrutar, en definitiva, no va ser un bon dia per naltros i per l'afició que va venir a animar-nos i als quals estem molt agraïts.
by Lluís

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé nois|
Aquest cop no m'heu fet vibrar com altres raids però m'ho he passat bé fent-vos el seguiment amb bona companyia
El pròxim raid controleu-se L'ANSIA VIVA...
Salut i força

Anònim ha dit...

molt bé capità el començament sempre son molt d'aquella manera però cnsolidant l'equip raider i l'afició, el pròxim afinarem més la maquina cuerpo-mente jjejejejej