dissabte, 14 de març del 2009

BTT Almatret (Segrià)


Mastering the technique

Lo proper 22 de març tindrà lloc a Almatret la III Marxa BTT d'Almatret que conjuntament amb la I Marxa BTT Vila de Seròs del 29 de març formaran la I Challenge BTT l'Aiguabarreig i Tossals d'Almatret.

Doncs, per tercer any consecutiu els climbikeruners participarem en aquesta festa betetera lleidatana. Aquesta setmana he anat a provar amb els d'Almatret lo recorregut de 35,6 km i 1000 metres de desnivell positiu on els bikers que dominin la tècnica xalaran molt i els que no dominin tant podran baixar amb calma disfrutant del paisatges espectaculars.

No us perdeu el bon ambient, la bona organització i la botifarrada amb bon vi al final. Us la recomano 100X100. Ens veiem.

afotos

By Joan

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé, Joan. Ja comença la vostra activitat amb la BTT. Els que no sabem pedalar sense rodetes, us seguirem amb les vostres cròniques i les vostres excelents fotos. Que vagi molt bé i ja ho explicareu. Salut.

Anònim ha dit...

Osti tu jo no me la perdo!Si es el circuit del estiu allo es aaaaaasssssppppppectaculaaaaaarrrrrr!

Anònim ha dit...

com pinta d bé any passat va ser tope, haviam si puc anar, treballo però intentarem fer un canvi això del 100X100 no meu perdo jejejejeje

Anònim ha dit...

Un plaer compartir aquest passat dijous la ruta amb gent tant "ninja" com vosaltres, però ja veig que necessito una "masterclass" de trialeres, sinò no hi ha qui segueixo el ritme de david i companyia.
Joer com baixen quin nivell!!!!

Osti m'ha costat trobar la pàgina aquesta, perquè no m'en recordava del nom, però ara que l'he trobat, et felicito, està molt currada.

Apa ns veiem a Almatret.

Anònim ha dit...

Agus Sarroca
Salut i força
Ens veiem a Almatret