dilluns, 2 de març del 2009

Cursa de muntanya “La Cameta coixa” Miravet


Arboni catching a cold

Per primera vegada s'ha celebrat al pintoresc poble de la Ribera d'Ebre una cursa de muntanya en un dia que ha començat humidot i acabat amb sol i núvols i bona temperatura. La cursa “La cameta coixa” en honor a una faula miravetana ha transcorregut quasi íntegrament per senders que s'endinsaven per llomes, barrancs i puntes emblemàtiques del terme com el Pic de l'Àliga; sostre de la cursa, L'Atalaia i la Covalta.
Els participants podien escollir fer una marxa excursionista no competitiva d'uns 9 km o la cursa de 19 km/1000 metres de desnivell aproximat. Es tracta de la primera cursa del calendari d'un total de 14 del ja consolidat i exitòs Circuit Ebrenc de curses de muntanya.
Hi ha hagut un gran nivell participatiu 360 inscrits i també destacar el nivell dels atletes ebrencs on any rera any es van superant i cada dia costa més fer una bona classificació malgrat que han guanyat els de sempre: 1er Ahmed Elqayet 1h35'49'' 2on Albert Giné 1h36'36'' 3er Josep Lluís Rubio Marticella 1h37'42'' i en fèmines 1ª Maria Reyes 2h7'48'' 2ª Montserrat Sisteré 2h8'43'' i 3ª Amparo Garcia 2h20'9''.
Del nivell organitzatiu no comentaré massa cosa. Únicament felicitar a l'organització i col·laboradors, especialment al Jotabe i Dídac per la feina ben feta treballant dia a dia per donar un bon nivell d'organització.
Per acabar felicitar als corredors ilercavons que han donat la cara demostrant que malgrat estar al començament de temporada no han perdut nivell. Felicito també als corredors morencs debutants: Pere, Ramon, Jordi i Amadeu i no debutants pel bon paper a la cursa.

Salut i força

classificacions i fotos

by Joan

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a tota la gent de Miravet, ja que m'han dit que va ser tot un èxit. Felicitats, Jotabe i Didac, pel treball fet.
I molt bé a tots els Ilercavons (especialment el meu vei Santi) per la cursa que vau fer. Joan, tu d'assistent de cursa, oi ??
Salut.

Anònim ha dit...

quetal penya aqui d resaca tinc els ploms fotutssss però el dissabte tornarem a triumfarrrrrr ja.ja.ja fot-serrr!!!!!. Bé gràcies ilerca(bons) sou conyonuts allí on fan falta acudiu valtrosss