dilluns, 8 de setembre del 2008

Xm-Duathlon series Vilallonga de Ter


Transcició Castell dels Moros any 2007

Aquest diumenge dia 7 de setembre ha tingut lloc la segona duatló d'alta muntanya de les Salomon Duathlon series en un dia perfecte de sol i temperatura en una distància de 46 km (16btt+12run+18btt) i un desnivell positiu acumulat de 2200 m.
Hi ha hagut una bona participació 278 inscrits, 208 acabats, 11 retirats i 1 desqualificat per no portar casc al segon tram btt.
La sortida situada a la zona esportiva de Vilallonga de Ter 1060 m. S'ha donat puntualment a les 9 del matí per carretera asfaltada fins al poble de Tregurà de d'alt. A partir d'aquest punt t'enfilaves per un camí molt empinat i tècnic on pràcticament tothom a posat algun peu en algun moment. Desprès entraves a una pista ampla que remuntava fins a la zona de transició situada al Castell de Moros 2127 m. Aquí començaves el tram run pujant per pendents herboses fins al Fontlletera2575 m per baixar fins als 2000 m. d'altitud molt aprop del refugi de Coma de Vaca a la cara nord de la muntanya per remuntar seguidament fins al Pic Balandrau 2584 m. i tornar a descendir, ara en direcció a la transició de Castell dels Moros. L'últim segment btt tenia dos parts diferenciades; una primera, plana amb alguna pujada que és feia dura i, una segona, molt tècnica, empinada i molt dura pels braços. Per mi, es tracta de la duatló més completa, dura i bonica del circuït.
La cursa l'ha guanyat amb autoritat el Toti Bes 2h49'33'' seguit de Joan Freixa i Pere Aurell i en categoria femenina la Neus Parcerises amb 3h29'40'' seguida de la Ester Hernàndez i la Mireia Santesmasses.
Dels climbikerunners hem participat lo Roger que s'ha pres la duatló amb tranquil·litat i finalment ha arribat amb 66è 3h49'30'' quedant 4art de la categoria sub23 i Joan amb un temps de 3h10'40'' 9è class/1 veterans. A la baixada btt he parat un moment a deixar la manxa al Xavi Zapater guanyant una posició i la seva gratitud.
Al final hem intercanviat sensacions amb gent com lo Dani Terrissé, Josep Barrufet, Josep Gras, Josep Labrador i amic, Jordi Uró, Carles Miralles, Mireia Santesmasses, Dolors Folch i familia...
info i classificacions
By Joan

7 comentaris:

Anònim ha dit...

sens dubte la millor xm duatlo que he fet. Ja he acabat el circuit i de moment no espero fer-ne cap més!
Traspàs generacional....a qui?? jotabe t'animes o k??enga salut curtits!

Anònim ha dit...

Hey Joan! molt be tiu, felicitats, acabar 9e en aquest duatlo te molt mèrit. I enhorabona per el teu primer lloc en veterans.
Vinga company!una abraçada!

Anònim ha dit...

nois com us mereixeu semple amunt i endavant quina enveja hem feu ja en farem alguna visca els ilercavons jejjejejeje

Anònim ha dit...

Bona Feina Joan... estas mes fort que el vinagre!!!!!
Un saludo des del Pallars!!!

Anònim ha dit...

Merci Danyelet, si que ets terrible si! Felicitats per la teva cursa... anaves com un tiro.
Juanma, merci també... ens veiem lo cul a la Duatló de Núria i les cares més aviat.
Salut
A reveure

Anònim ha dit...

Joan! Molt bona crònica del duatló, em torno a treure el barret per lo ràpid que vas fotent canya allà davant! Gràcies per convidar-me a fer la cervesa després del duatló però tenia pressa per marxar ràpid.

Ara ja tinc ordinador, així que podre estar al dia de lo que passa ... jeje

Cuidat

Anònim ha dit...

Salutacions cowboi.
Ens veiem ben aviat...