dissabte, 13 de setembre del 2008

2a cursa de muntanya Vila de Falset 2008


Podi absolut femení

El passat dia 11 de setembre uns quants ilercavons i alguna laietana ens vam trobar a Falset per córrer. Estàvem adormits però preparats!

La ruta tenia dues parts, els primers 8 km transcorrien per una zona amb desnivells importants, corriols entre arenisca vermella bundsandstain, i vegetació d’obaga. Tot i que esbufegant, anàvem pujant i ens apropàvem a les calcaries del punt culminant; el Morral. I a partir d’aquí les cabretes saltaven cap avall vers Falset. Quan vam començar a planejar ens vam trobar la divisió de la cursa llarga (23km) i la curta (13km). El desnivell a partir d’aquí era més suau i era on la cursa es va començar a fer més ràpida, tot i que ja anàvem tots tocats. Els últims quilòmetres es van fer llargs i durs per unes cabretes no acostumades a terrenys tan plans. Amb un paisatge entre vinyes i avellaners en plena solana, corríem per camins amples i oberts. Evidentment (o no tant) vam arribar tots fent molt bon paper, com sempre!

Classificacions:http://www.cursadefalset.com/class08.html

By Ester i Rut

5 comentaris:

ilercavons ha dit...

Felicitar a l'organització de la cursa de Falset per la qualitat organitzativa i participativa. L'any passat va estar bé, aquest any us heu superat, l'any que ve com a mínim a mantindre el nivell.
Gràcies als falsetans/enes en especial al Ronald.
Fins l'any que ve.

Anònim ha dit...

Felicitats Ester i Rut pel bon paper que vau fer a la cursa, patint i regulant fins al final. En especial felicito a l'Ester que ha guanyat amb autoritat la categoria femenina.
Bona crònica, curta, clara i tècnica.
bundsandstain? aquest paio no el cònec...
Salut
A reveure

Anònim ha dit...

No vas veure al bundsandsatain? però si va estar per allí tota la cursa!No pateixis que ja te'l presentarem la propera vegada!
Rut

Anònim ha dit...

Xiques felicitats per la cursa!!! vaya parell de cracks que esteu fetes. Ens veiem a Alcanar, no?

Bye! Rosa

p.d.: Ei , quin to més geològic a n'aquesta crònica, m'agrada ;)

Anònim ha dit...

peroperoperopero qqqqqqqqqq passsssaaaaaaa felicitats a les xirrisss bridelssssss les hem d fitxarrr a mi no men surto sempre arrivo al temps d la primera cabreta estic per fem un cambio radicallllll salt i cames wapossss