dilluns, 17 de març de 2008

TRES SKYRUNNERS PUJANT PER LA CARAMELLA


Recorregut fet diumenge 16 de març

Bones companys /es de la muntanya, avui m'he tret l'espina que fèia un cert temps portava clavada, ja que per desorientar-me no vaig poder resalitzar.
Es tractava de fer un recorregut corrent (lo que es pogués), amb unes vistes espectaculars, molt aeri, amb una varietat de vegetació i racons sorprenents.
Hem començat cap a les nou del matí per la pista dels Bandejats, encarant amb moltes ganes i decisió la pujada de la Caramella.
Hem arribat al coll del Vicari per baixar en busca de la GR que va a la Vall Figuera, passant pel Racó del Ximenot fins arribar a la Font del Caragol. Allí hem fet una pujada duríssima cap un coll fins arribar a la Font del Gel (fantàstic racó) baixant pel Barranc del Pastor per empalmar finalment la pista dels Bandejats.
Dic hem perque hem anat tres, Albert Giné peça clau en el recorregut, ja que anava molt preparat amb barretes energètiques i ens ha proveït, Joan Farnòs un gran home el qual aprecio molt i un servidor Kiko Marti.
És un recorregut molt recomanable amb un desnivell positiu de gairebé 2000 metres i una distància de 25 Km, conté trams bastant tècnics, passant d'estar en llocs molt tancats a barrancs molts oberts i espectaculars
L'únic aspecte negatiu a destacar és la baixada pel Barranc del Pastor, ja que és bastant perdedora, està molt bruta i acabes tot rascat.
Bé companys /es, ja teniu algo per fer, fins aviat.

Bc. Camarella-Salt Ximenot-Bc Pastor
by kiko

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular, vaig xalar molt, el recorregut molt bonic digne de javalinots. Molt llarg.
Les pujades a tope, esbafegant i fent la goma darrera aquests dos monstres devora-pendents.
Fins un altra
Salut

Anònim ha dit...

La veritat es que va ser una gran sortida, on si que anava preparat de barretes energetiques, però qui no es prepara si et diuen d'anar a entrenar en kiko i en Juanito, mes val que sobren que no pas falten. Ja vos dic ara que un altre dia conteseu en mi que m'apunto.

Anònim ha dit...

Joan! Que tal? Em podries passar les fotos fetes de la curtimentaaa per Llaberia?? (extremteamtivissa@hotmail.com) o si les penjes al teu picassa ja me les puc guardar jo... aixi faré la crònica. (Si si, prometo no extendre'm massa) ;)

Tan l'Adrià com jo, vam xalar moltissim!

Gràcies

salut curtit!