dimarts, 26 de febrer de 2008

MARXA BTT DE L'OLI. LA GRANADELLA


Foto furtada de bbttarragona.com

El passat diumenge 24 de febrer es va celebrar la marxa de l’oli amb BTT de la Granadella, organitzada per la penya ciclista “El mirador”. Una de les primeres marxes semiveteranes de l’any; aquesta era la quarta edició. Com era d’esperar, ja que la temporada per molts ben just acaba de començar, varen assistir un gran nombre de bikers + de 300, entre els quals hi va haver una bona representació de la penya ciclista "Ribera d’Ebre". La gran majoria havia esperat fins el dia de la marxa per fer les inscripcions, cosa que va provocar una gran cua a les inscripcions i que la cursa comencés un pèl tard. El recorregut de la marxa constava de tres possibles circuits. Un primer circuit curt de 21 km amb 350 m de desnivell, un segon circuit de 42 km amb 890 m de desnivell i un tercer circuit de 55 km amb 950 m de desnivell. Com es pot deduir pel desnivell dels diferents circuits la marxa va tenir, a part dels tres circuits, dos trams ben diferenciats. Un primer tram molt pla, evidentment molt rodador, amb petites senderes que creuaven constantment d’un camí a un altre; i un segon tram que es va convertir en un seguit de pujades i baixades curtes però amb forts pendents. El primer tram correspondria al circuit curt i a bona part de quilòmetres del circuit mitjà; i el segon tram correspondria aproximadament als 15 últims quilòmetres. En general la marxa va recórrer per pistes, camins i corriols; amb una climatologia immillorable. L’organització va ser acceptable però molt millorable, i més quan l’organització ja porta fetes algunes marxes. Cal destacar, com a opinió personal, la gran actuació de Joan F, ja que va arribar en segona posició enganxat al primer; i s’ho va tenir que treballar molt ja que va rodar al costat de bikers reconeguts.

by Santi

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els participants dels membres de la Penya: Ginés, Josep M, Amadeu, Ramon, Manel, Santi i jo mateix.
Malauradament Ramon s'ha trencat la clavícula en una caiguda inesperada quan bevia del bidó. Ànims! de seguida tornaràs a pedalar...

Santi, gràcies per la teva crònica
Salut
A reveure

Anònim ha dit...

Molt bon escrit cronista! Al final veig que t'han animat a ser corresponsal de la gueb dels ilercavons.
Pel que fa a la cursa sembla un molt bon entrenament i segur que ho vas disfrutar!
Au doncs esperant la proxima corònica d'algun ilercavo......fins aviat

Anònim ha dit...

Ui, ui, ui... Corresponsal? Què és això?jeje. La cursa va estar be, però la teva aventura en solitari deu ni do, quins collons! Molt be, molt be. Fins la propera! Que no pari el curtiment!