dijous, 6 de desembre del 2007

VANDELLÒS. POWER TRACK VERSIÓ 2.0


Sortida d'entrenament per les muntanyes de Vandellòs de les que fan afició. Finalment ens hem presentat 33 corredors/es gaudint d'un ambient immillorable.

Ha fet un dia bastant bo, algo de caloreta, vent a les carenes i visibilitat acceptable.

Xavi E. s'ha inventat un espectacular recorregut que connecta la carena dels Dedalts amb la del Puntaire. A partir d'aquest cim la cosa s'ha complicat i sovint havíem de superar trams ajudant-nos de cadenes instal·lades a la roca. Tots ho hem passat amb agilitat.

Al final, desprès d'una bona dutxa hem anat a fotre-nos unes quantes birres al bar,

Visca la Festa!!

Total: 4h 20' i 1270 metres desnivell



vandellòs, desembre 2007

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies Joan per la teva ajuda, espero que altres pobles del voltant també facin alguna suada festiva com la d'avui. Salut i birres!

Anònim ha dit...

Joan, quin ambientasso el d'ahir! Gràcies al Xavi, a tu i a tots aquells que ho heu fet possible i de fer-nos gaudir d'un matí genial!

Em de consolidar entrenaments com aquest, l'ambient que regnava s'ho mereix!

salut i fins al propera!

P.D: t'he chorissat fotos per penjar-les al blog, perque de meves ni havia poques. L'última foto de les de pako, amb lo Roger dormit,no te preu! Autèntic finisher!

eduard

Anònim ha dit...

Socio teniu les fotos penjades de sortida de Vandellòs a http://picasaweb.google.es/xaviesp

Anònim ha dit...

Gràcies kavalinot i enhorabona per la currada que t'has fotut organitzant i arreglant el recorregut.

Eduard, si senyor, em de consolidar entrenaments com el de Vandellòs. Ah! la pròxima vegada obligatori quedar-se fins al final de tot. Imprescindible

Anònim ha dit...

Bon dia, Joan. A tu i el Xavi, que s'ho va currar, felicitats per com va anar tot dijous. Ens ho vam passar molt bé. Jo només tenia permís fins les 14 hs., per la propera ja demanaré ampliació d'horari, ja, ja. A la resta de companys, també enhorabona per l'ambient que es respira en aquestes trobades. Salu2 i fins la propera, que sigui aviat.
Joaquim.

Unknown ha dit...

Quina enveja que hem fa veure aquesta sortida tan i tan guapa. la zona amb cadenes i les crestes son al·lucinants.
Joan per la pròxima jo hem vull inscriure.
Salut

Anònim ha dit...

Santi, ja t'avisaré per la pròxima, que serà més o menys el dia 27 de gener Raskera-Tortosa 40 km (quasi tot sender), no te la perdis. El recorregut i l'ambient és espectacular i al final festa grossa.
+Info a http://trailuec.blogspot.com/
molt interessant

ascarbot ha dit...

bones nois i noies d la vil.la del pingui enhorabona a totssssss,dies com estos els hauriem d no deixar per massssa temps,salut i cabres. molt be espelta i companys del centre serres d mestral