dilluns, 10 de desembre del 2007

ESCALADA A LES ROQUES DEL MASMUT


3er llarg


Divendres dia 7 de desembre. Avui hem anat amb el Roger a fer una escalada per terres aragoneses. Desprès de 1 hora i quart de viatge arribem al bonic poble de la franja Peñarroya de Tastavins on es parla català estil manyo. Agafem un camí que porta en cinc o sis quilòmetres al pàrquing de les Roques del Masmut. Es un lloc espectacular i solitari dins de les entranyes del massís del Port de Beseit que m’agrada moltíssim.

Feia més d’un any que no feia una escalada seria i tenia una mica d’emoció per escalar. La via fa 180 metres i cinc llargs. És una via clàssica i exposada on sovint t’has de protegir posant tascons i friends. Deixo que el Roger es curteixi els dos llargs més difícils (V+) i jo faig els altres tres (V). Sumant aproximació, escalada i retorn ens costa quatre hores.. Desprès de tant temps sense escalar he tingut bones sensacions.

Al acabar anem al Bar Sociedad del poble a menjar alguna cosa i deixem constància al llibre de piades el nostre pas per aquest racó de món.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei curtit, tescrik per reclamar-te els drets de difusio de la meva imatge per internet....que et sembla una grimpadeta pel cavall bernat?
Enga segueix igual i molt guapo el blog...que es la referencia dels curtits d l ribera.

ilercavons ha dit...

Al de la foto. Si vols la fotografia m'hauràs de pagar a mi, tal com fan Ocisport i d'altres.
La setmana que ve si no plou ni neva ni fa vent lo dijous atacarem el Caball Bernat montserratí.