dimarts, 17 de novembre del 2009

XXI Marxa del Port


Reyes, Mauro, Elena, un, David i el fotògraf Xavi

Aquest any los climbikeruners es busquen excuses varies i finalment acudim a la cita anual de la marxa del Port únicament Xavi Espelta i jo. Aquest any la marxa es fa per la zona de Beseit (Terol). Arribem d’hora i trobem un luxós pàrking a primera línia, aviat comencem a saludar a amics i companys a la vegada que formalitzem l’inscripció. Fa un dia estranyament calorós per l’època, però ideal per trotar en bona companyia. Desprès d’un parlament per part de l’autoritat uec es dóna la sortida als prop de 700 participants, comencem a caminar ràpid entre la multitud fins arribar a la Àrea recreativa El Parrisal on a l’esquerra s’enfila un sender que ens portarà al coll de la Balanguera on hi ha el primer avituallament i ens podem jalà un entrepà. Continuem el recorregut ben acompanyats per Oscar, Nando, Ana, Mauro, Isa, Paco, Rosa, i les campeones Elena i Reyes entre altres i a un ritme trotón i disfrutón anem descobrint racons de gran bellesa d’un Port inèdit per mi, Roca Morera, Arany, Pla de la Creu, Coll del Ganxo, Sant Miquel, etc. Lo guia Mauro ens va explicant tots els detalls que van sorgint...un luxe.
El circuit llarg d’uns 16 km aproximadament i 900 metres de desnivell positiu ens ha costat 2h48’. Com sempre, gran festa al final menjant, bevent per recuperar forces i paliquejant en un bon ambientillo.
PD Lo Santi i l’Ana que han vingut de la terra ferma ens han fet l’honor de participar, espero que els hi hagi agradat i tornin a repetir un altre dia.
Fotos marxa del port
Trailuec
By Joan

4 comentaris:

Kaviert ha dit...

Aquestes diades s'haurien de repetir cada 15 dies, va ser una diada molt xula i festiva, per aquests increibles racons dels ports, amb guia inclòs...Kuanitu haurem de buscar dates per fer la sortida per Vandellòs

joaquim. ha dit...

si és en plan festiu i a ritme trotero, m'agradaria venir. Seria una bona excusa per aprendre de valtros. salut a tots.

Unknown ha dit...

Els de la Terra Ferma hem xalat de debó, ja estem buscant dates per tornar-hi, un país preciós!!!
Gràcies Koanitu per fer-nos d'anfitrió i tractar-nos tan bé.

Salut i fins ben aviat

koanito ha dit...

Kaviert, ves buscant un dia al atapeït calandari de curtimentes.
Joaquim, apuntet la marxa del Port com a cita imprescindible anual.
Santi, estic MOLT content que us hagi agradat.