dilluns, 18 de maig del 2009

III Marxa Marató BTT del Riu Ebre


Avituallament Pas de Barca

Per tercer any consecutiu s'ha organitzat a Xerta aquesta marxa-cursa-marató btt que any rera any va millorant els serveis oferts. Serveis d'esmorzar de benvinguda, bons avituallaments, assistència sanitària, cotxe d'assistència,... i el posterior dinar d'amanida de pasta i tot tipus de begudes. Aquest any hi ha hagut vora 180 inscrits i 148 acabats.

Els bikers podíem escollir entre dos recorreguts: lo llarg, 63 km/1450 m de desnivell+; i lo curt, 48 km/950 m de desnivell+, amb la rampa més llarga i dura dels dos circuits. El recorregut llarg transcorre primer per la via verda amb els seus llargs i foscos túnels i més endavant per pistes i sendes passant pels pobles del Pinell de Brai i Miravet fins al Pas de Barca. Desprès del Pas de barca inicies la segona part per camins i sendes passant pels pobles de Rasquera i Benifallet per acabar un altre cop a la via verda ja de retorn a Xerta.

De la Penya ciclista Ribera d'Ebre hem assistit, lo Roger, lo Fonso que s'han disputat un esprint amb lo Joan Aubanell arribant primers de la marxa curta. Lo Josep Maria (Gràcies per deixa'm el frontal), lo Ginès i jo. També he coincidit amb Jon de Montbike i Bartolo Gamero de Biciacción

La cursa ha sigut molt disputada i tot s'ha decidit a la senda de Miravet on els germans Marrasé amb molta habilitat han aconseguit escapar-se un poc. La segona part alguns problemes mecànics de Juan José ha fet que al final coincidim 5 bikers a la arribada a meta. Guanyador Juan José Marrasé, 2on Alex Marrasé, 3er David Caballé amb qui he coincidit quasi tota la cursa on anava molt fort i ha tingut la paciència de suporta'm per darrera amb molt poquets relleus per part meva que al final he fet 4art amb molt bones sensacions sobretot al final. El meu temps 2h 43'58'' sense contar el pas de barca.


Fotos i classificacions (no gaire afinades)


by Joan