dijous, 7 de maig del 2009

Another day in paradise v2.0



Aquesta setmana he visitat dos cops Lo Port per la Terra Alta. Un dia amb lo David Duaigues vam fer el clàssic, espectacular i insuperable circuit btt per Arnes, Estrets, les Valls, Toll del vidre i retorn. Total 24 km/535 m de desnivell+ a un ritme excursionista xerrant i comentant les vies d'escalada i el entorn en general: Biarnets, Barber, Don, Gronses, Falconera, Roca dreta, Moleta del Molló, Penya Galera, etc.

Lo dimarts dia 5 de maig desprès de molts mesos he quedat amb el meu guia skyrunning favorit i gran coneixedor de molts racons del Port, lo Fede d'Arnes. M'ensenyat i fet part del excepcional recorregut de la cursa de muntanya d'Horta (8 de novembre cita obligada). Passant per les emblemàtiques Roques d'en Benet per un itinerari sorprenent i molt empinat. Total 2h42'/925 m de desnivell+ a ritme xerrada/esbufec.

En els dos casos desprès hem anat a disfrutar la tradicional birra/xampú...que bé nos ho passem!

Salut i força

by Joan

5 comentaris:

joaquim ha dit...

Tu si que xales. Al novembre, doncs, tots a Horta de Sant Joan. Salut, amic.

koanito ha dit...

Joaquim, un dia d'aquestos hem de quedar per fer el recorregut.
Fins aviat
Salut amic

jotabe ha dit...

sorts q ens transportes per tot arreuuuuuuuu!!!!!!

Lluigi ha dit...

Joan jo m'apunto a la proxima escapada en bici als Ports. Ja ho saps. Per cert lo dia 14 cita a Horta de Sant Joan per fer una bicicletada, organitzat per Xerto. Ens veiem allí??

http://palstrencats.blogspot.com/ ha dit...

Ostres noi! quins paratges i rutes per aki. Com t'ho montes ilercavo. Bueno la rupicarpa està esperant impacient coneixer els ports i la terra ilercavonia. A per cert, al juny volem fotre una escapadeta amb uro i carles a un tresmilet. Vinga ja parlarem!