dimarts, 24 de març del 2009

Picossa 100 ascensions


Un dels primers escrits d'aquest blog va ser “senders de la Picossa” i l'any passat va ser la “versió 2.0” on explicava què és la Picossa per un morenc i les possibilitats excursionistes i atlètiques que ofereix. He pujat a la Picossa incontables vegades com a excursionista. El 27 de maig 2006 ara fa 2 anys i 10 mesos hi vaig pujar com a corredor de muntanyes per entrenar, llavors un gran repte, la Xm-Duathlon Series Valls d'Àneu on havia de córrer 16 km de muntanya entre transicions de BTT; molt per un ciclista com jo.

Ahir 23 de març vaig tenir la satisfacció de pujar la que fa 100 vegades en 70 mesos compartint aquest moment especial per mi amb l'amic Toni Arbonès. En aquestos quasi 3 anys he pujat al cim per totes les orientacions, moltes vegades sol i altres vegades amb els germans ilercavons i la veritat és què no em canso mai de pujar-hi. Per molts anys.

Salut i força companys.


By joan

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert vam córrer 1h20' pel circuit Sant Jeroni, cresta de Fraus,Trempat, Bosseguins, Infern, Santa Magdalena, Picossa, Cova de la Porca, Sant jeroni.
Total 650 metres de desnivell positiu amb un parell de minifarleks sense voler...jeje

Anònim ha dit...

Molt bé, Joan. Felicitats per les 100. Algun dia que hi torneu, si puc, vindré a fer de "coche-escoba". Felicitats també per la teva cursa a Almatret. A continuar així el proper diumenge.
Salut, i fins aviat.

Anònim ha dit...

Felicitatatatatats,això ja comencen a ser numeros d'animal gros, jejejejeje oco amb els caçadors furtius aveure si potran les malles com un colador, salut germà ilercabró

Anònim ha dit...

x 100 i 100 i 100 més. Que no pari el curtiment!

Carlos ha dit...

Enhorabona Joan, per aquestes 100 pujades a la Picossa, això s'havia de celebrar a dalt el cim a un bon cava, ets una màquina, per cert molt bona cursa a Almatret, felicitats.