dimarts, 16 de desembre del 2008

I Duatlón cros ciudad de Alcañiz


L'Adrià amb acció

Diumenge 14 de desembre s'ha celebrat la 1ª Duatló de muntanya de caràcter popular a la ciutat d'Alcañiz ben organitzada conjuntament per l'ajuntament, el club atletisme Tragamillas, el club5c i Club ciclista Alcañiz.

A la prova han participat un centenar de duatletes que havien de córrer el primer segment 5,4km (2 voltes de 2,7km.) per un circuit sense desnivell, herbós amb algun tram de fang i contínuament havies de creuar el riu Guadalope per unes relliscoses passarel·les. El 2on segment BTT 18 km (4 voltes de 4,5km.) per un circuit amb poc desnivell i un tram de senda ràpida amb algo de fang. Finalment el 3er segment RUN 2,7km al mateix circuit del 1er segment.

La duatló l'ha guanyat amb autoritat l'Adrià Escrich 1h15' FELICITATS! I 2on jo mateix desprès d'adelantar al últim tram run al Victor Hernandez, gran biker que no està acostumat a córrer. També ha participat lo Pau Marzà que ha tingut que abandonar la cursa desprès de tenir un accident Btt sense conseqüències, lo Dídac Marzà gran promesa que va acumulant experiència i Lo Jose Maria triatleta d'Amposta que destaca corrent.

Classificacions a Unionbike

Fotos

+fotos


By Joan

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! esteu fets uns craks, molt bé Joan i molt bé a l'Adrià, aquest nanu arribarà lluny, de classe li sobra un rato. A seguir amb aquets exits companys.
Per cert, aquest finde ja tenim prereserva; refugi de Coll de Port, a Tuixent-La Vansa. 33 euros mitja pensió. A vore si s'anima la gent, que ara es temps d'esquiar!

Triatletes C.T.E. Terres de l'Ebre ha dit...

Va joan no sigues aix!!!
QUE per poc no m'agafes, arriben a haver-hi unes bones pujades i les coses haguessin cambiat.

a més 1/2 trofeu es teu per el gran regal que em vas fer amb la bici: GRACIES!!