dimecres, 17 de desembre del 2008

La Riba climbike

Jornada completa del tandem Jotabe-Lluís, que després d’un mes ens retrobem per fer alguna cosa, el que fós, bici, còrrer, escalar,... La qüestió era passar un dia disfrutant de la muntanya i així parlar de nous reptes i de com es presenta aquest hivern. Us aviso que hi ha ganes de fer coses!!

Així doncs vam anar cap a La Riba amb tot el material a la furgo. Al matí vam anar a escalar al sector del nas. Vam fer esportiva (Espolonet (V+) i Via Crucis (V) per després fer una clàssica de 3 llargs que el Benaiges li tenia moltes ganes. La Homo Erectus (6b/Ao) és una clàssica de la zona que no presenta molta difultat tret del pas de 6b a la sortida de la primera reunió i que presenta una mica de desplom. És una via entretinguda on el tercer llarg transcorre per un diedre amb una fisura molt gran. És necessiten friends i vagues per fer algun pont de roca. També escaletes per fer el 6b en Ao.

Com si es tractés de recuperar el temps perdut ens treiem tots els “trastos” i ens canviem per agafar la bici. Era tard i la cosa no donava per a molt però una petita i gelada ruta per la Vall del Brugent ens posa les piles.

by Lluís

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé noois!! Eskaleitors and bicikleitors sou organismes cibernètics preparats per a tot...Haver si és veritat que aquest hivern li voleu fotre canya, comenceu a proposar activitats.
Au pos!

Anònim ha dit...

Felicitats pel tandem Lluis-Jotabe. Jo també continuo amb la linia del mestre ilercavo. Haviam si es fan coses series i boniques i entretingudes i compromeses i .....aquest hivern jjejej.
De moment els més curtits s'en van a fer skatting made in norway ...jo vindria pero tenim compromesa la primera repetició a una via que marcarà història. Hi ha previsió d'obrir una altra via més a la cara sud, també el dissabte. Informarem de tot al blog de referencia!

Triatletes C.T.E. Terres de l'Ebre ha dit...

Va joan no sigues aixi!!!
QUE per poc no m'agafes, arriben a haver-hi unes bones pujades i les coses haguessin cambiat.

a més 1/2 trofeu es teu per el gran regal que em vas fer amb la bici: GRACIES!!