dilluns, 15 de setembre del 2008

Campionat d'Espanya Marathon BTT


Diumenge 14 de setembre a les 9:30 hores s'ha disputat a la petita localitat de Corró d'Amunt a la comarca del Vallès Oriental l'última prova de les Powerbar Marathons Btt Copa Catalana Internacional i la vegada Campionat d'Espanya de Marató.

Hi ha hagut molt bona participació d'alt nivell, 408 bikers entre competidors i pedalaires dels quals han abandonat 54.

La prova s'ha desenvolupat per camins i senders en un entorn rural amb gran presència de camps de conreu i de massa forestal de la serralada prelitoral. El circuït ha sigut un puja i baixa continuo per rampes ràpides i explosives i senders ràpids i poc tècnics. S'havien de fer dos voltes a un circuït de 35 km, total 70 km.

Personalment la cursa m'ha anat, diguem que normal: 66è class/5è M40 amb un temps de 3h7'26'' de patiment. Desprès d'una mala sortida, a mitat de la segona volta m'ha visitat l'home del mall perdent algunes posicions que m'ha fet quedar a 5'37'' de la glòria 1er M40 i a 1'22'' del pòdium.

Aquesta prova d'altíssim nivell l'ha guanyat el murcià Sergio Mantecon amb 2h34'19'' seguit del català Marc Trayter i de l'extremeny De la Peña. En fèmines ha guanyat Anna Villar 3h9'05'', 2ona Sandra Santanyes i 3era Cristina Mascarreras.

info i classificacions


By Joan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hey Joan!
Molt bé per el 5é lloc M40. Pensa que aquets payos només foten bici, fins i tot van al lavabo amb la bici, km i mes km, i ni tan sols foten un cim a peu. Ho sigui que molt bé el teu 5é lloc, pots estar content. Els 2 primers clas. de M50 són veïns meus, i venen a entrenar amb mi. Ja veus a Navarcles hi ha afició. Bé, si teniu ganes els de per aqui, el dia 28 de setembre, fan la marxa de resistència a Navarcles, la Selenika, de 100km per pistes, senders, i mes de 2000m d'acumulat. Si vols ja saps! vinga company una abraçada!

Anònim ha dit...

5è al campionat d´Espanya, res de normal, esta molt bé Joan! Has competit amb especialistes purs de la BTT i casi fas podi d´Espanya! Segur que expliques a molts dels teus rivals que has guanyat que corres, escales, etc i no s´ho creuen. Ets un crack!

A cuidar-se.

krusty ha dit...

5è d'Espanya normalíssim...
Felicitats!!
records ;)

Anònim ha dit...

Si si, casi res... mare meua!!!! Felicitats Joan i que us vagi molt bé pel nord!!

A reveure