dilluns, 10 de març del 2008

LA CORRECUITA GARRIGUENCA




Diumenge 9 de març a la població de les Borges Blanques s’ha organitzat la 1ª cursa de muntanya “La Corre-cuita”. Cursa que forma part de les curses Opens del Circuït Català de curses de muntanya FEEC.
Es podia triar entre un recorregut curt de 12,3 km o llarg 24,3 km que és el que he fet. Un recorregut purament garriguenc.
Durant l’escalfament abraçades i salutacions amb els extremers tivissans, en especial, l’Adrià que retornava desprès d’uns mesos de lesions i el trotero-extrem Ramon Barceló.
La cursa ha començat alternant asfalt, camí de terra i algun camp a través fent poc desnivell fins al km. 5. El ritme del cap ha sigut bastant suportable fins al km 3 on el grup s’ha començat a estirar. El segon terç ha sigut força entretingut. Contínuament havies d’empalmar turonets pujant i baixant a estones per camí a estones per sender sempre per d’alt de les carenes oferint bones vistes del entorn garriguenc. Les pujades eren fortes i curtes i les baixades per sender empinades i tècniques. L’últim terç, molt pla i sense dificultat tècnica fins a meta se’ns ha fet pesat als javalins i/o kabrotes acostumades a saltar per les pedres i esgarrapar pendents.
En definitiva, cursa molt ràpida i poc desnivell 675 metres+ (al meu rellotge polar) amb una part divertida i entretinguda.
Desprès d’un esprint a l’últim km he aconseguit entrar 3er Class/1er vet (1h50’25’’) amb disputa amb Xavier Sánchez Vicente 4art/2on vet, donant tota la volta a la plaça per una mala indicació entrant a meta al revés de tothom.
Els altres ilercavons: Josep Benaiges "Jotabe" no acabat satisfet del seu rendiment però content per la curtida i lo Didac de Miravet eufòric per haver acabat la seva primera cursa de muntanya
A l’hora de recollir el trofeu me’n adono que Santi, la gasela de pardinyes, també ha participat entrant 8è en una cursa de meys a més tot i que el cap de setmana passat es va cascar la marató de Barcelona. Quin aguante!. Vaig conèixer al Pluriesportista, lo noi de Ponts, un xicot molt agradable que pràctica tots els esports que se li posen per davant i escriu articles interessantíssims al seu bloc.




by joan

5 comentaris:

Anònim ha dit...

COMENSES FORT CAMPEON,JA VEIG QUE AQUET ANY SERAS UN "RIVAL" DUR DE PELAR, FELICITATS JOAN.

Anònim ha dit...

Al igual que Puça, felicitacions Joan, estas fort com un bou bandido!!
A reveure,

salut

Unknown ha dit...

Felicitats Joan,
Sort que no t'anava gaire el recorregut ni desnivell de la cursa que sino guanyes la general.
Llastima no poder correr aprop teu...tot i que ben mirat va ser un descans perquè sino tindria que haver patit massa jajaja.
Salut Curtit!!!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Iep! Encantat de coneixe´t Joan! Va ser un plaer palar una estona amb tu; de fet acostumo llegir el teu blog i el tinc als meus lincks però no t´hagués reconegut de fisonomia ;) Ara segur que ens trobarem a moltes més curses! Salut fiera!

Anònim ha dit...

Puça, és un honor per mi que me consideris un "rival" dur de pelar. Quan et vagi bé fer un entreno per muntanya, truquem i parlem de la "rivalitat" de puta mare que tenim.
Eduard, fes el favor de no lesionar-te que sinó et perds curses molt guapes.
Santi, toquem de peus a terra, guanyà la general era impossible, l'Albert Ferrer està fortíssim... La pròxima cursa d'aquestes característiques la correm junts a disfrutar i acabar contents sense mirar la classificació.
Pluriesportista, te vaig clixar a la primera. Un plaer coneixet.
Moltes gràcies a tots
Salut
A reveure