dimarts, 4 de març del 2008

CÓRRER CONTRA EL VENT A LA PICOSSA


Vistes des de la Picossa 499 metres


Avui 4 de març fa molt vent, no m'estranya, el massís de la Picossa és una de les serres del mestral; molt influenciades pel riu Ebre. Lo maleït cers arriba acanalat per les valls ebrenques amb molta força desprès de travessar tota la península.

Avui toca, doncs, barallar-me i resistir les brutals embestides del vent en un recorregut de carenes al voltant de la Picossa. Per sort, en alguna estona, lo vent m'ajuda a córrer més de pressa quan en colpeja l'esquena i la poso com si fos una vela d'un veler.

Finalment, amb força a les cames el coratge dels meus pulmons i molta voluntat han caigut 14 km i 740 metres de desnivell positiu.


by joan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola joan!
Jo avui he anat per los montes de tivissa, i ha sigut lo día que he pujat més ràpid al coll de monetze!
Això si, també ha sigut lo dia que m'ha costat més baixar!
salut i mos veiem lo diumenge!

Anònim ha dit...

Eii Joan!! Soc El Dani de Tremp. Ja m'han dit que a has fet un bon paper a les Borges Blanques. Estas mes fort que el vinagre!!
Escolta!!... Si veus al Jordi Vidal de Mora, pregunta-li a vere si encara esta ineressat en els meus esquis de muntanya, o potser donam alguna adreça seva o telf. i ja li dire jo mateix!!!
Cuidat Curtiiit!!!!

Anònim ha dit...

Hola, em dic Josep Maria y estic intentant crear una web de turisme i allotjaments de Tarragona, comarca per comarca, i voldria demana-li
permis per a poder usar la seva foto del cim de la Picossa com una de les imatges d' aquesta pàgina. Per descomptat si accedeix a la cessió de la foto, i si vosté ho desitja, hi haurà constancia expressa de l' orígen de la imatge.

Esperant la seva resposta, en qualsevol cas gràcies, i un salut.

Anònim ha dit...

Sóc en Josep M. una altra vegada per lo de la foto per la web, es que em descuidava de la meva adreça per la seva resposta: hocpas@yahoo.es