dijous, 28 de febrer del 2008

ANOTHER DAY IN PARADISE


Punta dels Cucons


Dimarts 26 de febrer. Si, un altre dia al paradís. Desprès d’uns mesos he quedat un altre cop per anar a córrer pel Port amb el meu guia skyrunning favorit i gran coneixedor de tots els racons d’aquest petit Pirineu del sud. Lo Fede d’Arnes.

El circuit comença al coll de Blanco situat a la pista de la Franqueta. Iniciem direcció sud i de seguida trenquem a l’esquerra a buscar un sender que transcorre entre la Roca llisa i la pista de la Franqueta fins al mas dels Ateus. Girem al nord-est per un sender bastant empinat i arribem a la Punta dels Cucons 950 m. Vista panoràmica. El sender continua i va flanquejant per la Pineda fins al camí del coll del Membrado. Quan arribem al coll anem a l’esquerra per un sender poc definit i molt aeri amb compte per que hi ha trams de roca que està mullada. Ara solament hem de remuntar per la canal que ens portarà al Castell 1016 m. punt més alt de Roques Benet. Espectaculars vistes. Una desena d’enormes Voltors planegen molt prop nostre apatrullant en busca de carronya. Girem cua i baixem pel corriol fins al camí i finalment encarem per la pista de la Franqueta el coll de Blanco.

Total 1 hora 49 minuts i 760 metres de desnivell compartint xerrades i esbufecs, això si que es entreno de qualitat.




Punta de Cucons i Roques Benet

by Joan

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'imagino la satisfaccio de correr per allí. Només he tingut el plaer de correr una vegada amb el guia skyrunning FEDE, però la veritat es que la ruta que vam fer amb ell va ser espectacular.
Que continui el curtiment!
PD:a la foto arribes just jejejje, i sort k n vas relliscar...si n els voltors aguessin estat contents..

Anònim ha dit...

Pozi! Vaig arribar justet desprès d'una sèrie de 10 segons a tope. A la foto arribo desaccelerant tocant molt poc el fre per no sobrevirar, a la vegada que lo Fede preventivament allarga el seu braç articulat per si de cas, ja què el pati és considerable.

Anònim ha dit...

Hola Joan!!! Com va tot??? Ja veig que t’estàs fotent unes curtides del 15!!! Jejeje (us he anat seguint pel blog... vaya sortides no heu fet... )
Jo ja fa un mes que entreno cada dia!! I els caps de setmana surto a corre per les serres tivissenques!! Haver si quedem algun finde??

Una abraçada!!