divendres, 8 de desembre del 2017

lo 21D República Catalana!

Los ilercavons ens reivindiquem com a ciutadans de la 3a república catalana davant los diferents mandats populars que l'han fet efectiva. Tot i això, davant la imposició d'unes eleccions 21D per part d'un partit que ostenta tant sols el 8,5% dels vots en les eleccions al parlament de Catalunya més concorregudes, amb un 75% de participació, des de la falsa transició de la dictadura del cara al sol a la monarquia parlamentaria espanyola de princeses pueblerines i reis cultes actual; los ilercavons us fem la següent reflexió:

El 21D hem de decidir entre ser governats per partits al servei dels interessos tant llunyans com els més de 500 km de distància on es troba la metròpolis  de Madrid com el PP nostàlgic del franquisme i la seva marca blanca ultra-liberal de Ciudadanos, com el PSOE que ni és socialista ni obrero i la seva marca blanca Podemos que ni és assembleari ni lluita per la sobirania dels pobles; amb la seva única missió de continuar avançant en la contrucció d'una España centrista, culturalment castellana i on la gent no prenguem mai decisions i siguem uns subordinats... o bé partits que des d'un àmbit més proper voldran contruir i enfortir la república catalana al servei de la gent des d'una òptica no radial com representa la capitalitat de Barcelona amb la defensa d'uns idearis polítics tant heterogenis com el liberalisme del PDeCAT, la social democràcia d'ERC, o el socialisme de base de la CUP i tantes altres opcions polítiques que no esmentem i lluiten pels seus ideals.

Per tot això i molt més, digue'm sí a la república! Enfortim-la cada dia més agermanant-nos amb els pobles amb interessos més pròxims com els ilergets, els cossetans, els lacetans, els laietans, els bergistans, els andosins, els ausetans, els indigets,... Cuide'm les nostres vides i lluitem per la plena sobirania!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d,acord

Mrs Sharon Sim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.