diumenge, 23 de maig del 2010

X Cursa de muntanya de Paüls


Cursa 2007

Diumenge, 23 de maig s’ha celebrat la Cursa de Paüls. Aquest any estava considerada com a Campionat de Catalunya Individual FEEC i puntuable pel Circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre. Al ser Campionat de Catalunya ha fet que vinguessin uns quants atletes catalans de primer nivell tan masculins com femenines. Bon nivell i bona participació sobre els 400 inscrits.
El recorregut de 23 km passa per llocs de gran bellesa i te unes vistes espectaculars. No em cansaré mai de recórrer aquest Port que m’estimo tant. El circuit ens ha fet passar per indrets molt espectaculars com el Tossal d’Engrilló, La Punta de l’Aigua 1083 m punt més alt de la cursa, etc... Total prop dels 2000 metres de desnivell. La duresa i la calor ha fet abandonar a 48 participants fet no gaire normal.
L’organització, que dir, són amics meus; impecable, ENHORABONA TRAILUECS.
Pel que fa a la meva cursa particular, com què abans de començar no tenia gaires expectatives he fet una cursa reservant a les baixades i apretan a les pujades amb més confiança degut als bons entrenos btt. Al final 10è classificat 1er Vet. En un temps de 2h38’24’’ més que satisfet pel meu rendiment malgrat les molèsties musculars del final. Vull felicitar als tots els extremrs, a la Thais que ha pujat al podi i al Eduard que hem fotut un mano a mano fins al final fent tàctica d'equip Extrem Team Tivissa entrant 1 minut davant meu demostrant un bon final.
Per acabar festa grossa, molta cervesa i xerrameques amb tota la gent d’aquest bonic món, traiuecs, canareus, borgestrail, montbikes,...
Vull agrair els ànims dels amics que m’han donat suport a la cursa en especial a l’Oscaret i al Jotabé (que sàpigues que els teus insults és poesia per mi, jeje) Moltes gràcies.
Fotos Jotabe a la Punta de l'Aigua
by Joan

10 comentaris:

Biel ha dit...

Hola Koanito, el dia que entrenis corrent no sé què faràs!!
Res, que ets un roure collons. Per cert, ha estat un plaer retrobar-nos després de la passada temporada, i més compartir un trocet d'aquesta parceleta anomenada podi, que tant cara va!! Felicitats pel teu top ten a la general!
Salut!

joaquim ha dit...

Ben retrobats, amic Joan i Cia. Us trobava a faltar. Felicitats per la cursa i pel teu resultat, Joan. Jo quan sigui gran, vull ser com Joan, Joan Gran, Farnós number one.
Salut

cobretti ha dit...

mol be p(i)aio!
ara a omplir lo cos de globus vermells!

jon ha dit...

hola ilercavons,ja tenia ganes de voreus per les curses i reobrir despres d'un paron la pagina ja soc un autentic seguidor i tu jb quin escandol baixan del montsagre ja vos sentia que cracks adeuuuuuuuuuuuu

koanito ha dit...

Merci jon, joaquim i cobretti.
Biel, el plaer és meu. Per cert, lo de regalar-nos gotes pels ulls als del podi de veterans deu ser una indirecta, jeje. A la pròxima que ens regalin crema per l'artrosis...
Que no decaigui l'ilusió, salut i força!

BORGES TRAIL ha dit...

Molt bé Joanet, fantàstica crònica, i magnífic el teu resultat! I tens els c...de dir que no entrenes? això no s'ho creu ningú!!
Pàmies

Joan ha dit...

Gràcies Pàmies pel comentari! Felicitats pel teu resultat, vas anar com un tiro, a seguir així!
Et demano perdó pel to de la crònica que en principi sembli que no entreno. De fet entreno més que mai, però en btt. Si fos ara no ho posaria. La pròxima vegada esperaré 1 dia.
Merci
Ens veiem aviat

amuntcatalans ha dit...

Només puc dir dues coses: XAPÓ I ESPECACULAR!!!!! Ets un tiu d'admirar a més amb el poc entrenu k portaves fins ara!!! No em vull ni imaginar el resultat k hauries fet si haguessis entrenat!!!
Impressionant!!!!
felicitats crack!!! ara a preparar l'expedicióooooooooo i despres Espot!!!!! k us vagi molt bé i gaudiu del k realment és bo!!!!!

Salut i pedaliers!!!

Anònim ha dit...

De gran vull ser com tu!!!

koanito ha dit...

De petit m'hagués agradat ser com tu!!!