dimecres, 26 de maig del 2010

Cordillera Real Bolívia


Cerro Condoriri 5648 m (cabeza del cóndor)

Del 31 de maig al 23 de juny els Ilercavons marxem d’expedició a Bolívia amb tres objectius principals: Primer, tornar a casa; segon, passar-ho bé; tercer, assolir algun nevado de la Cordillera Real. Com que no tenim cap patrocinador ni Espònsor no estem obligats a res en particular per lo tant no arriscarem més del compte si ens trobem males condicions.
Bolívia és impressionant i diferent on l’autèntic encara existeix. Es tracta d'un país ple de grans paisatges i rècords: La capital La Paz i la ciutat Potosí, les més altes del món; el Titicaca, el llac navegable més alt de la terra; el Salar de Uyuni, el més extens; la major reserva mundial de Liti; el país de sud-america amb major percentatge de població indígena 60%
Les muntanyes de la Cordillera Real una cadena de 160 km amb més de 500 nevados que quasi es poden tocar des de La Paz, el Illimani està a 30 km en línia recta i a quasi 3000 metres per damunt de la ciutat. La capital és un autèntic camp base urbà des d’on qualsevol nevado està pròxim. Així doncs, l’estètica i la dificultat de cada nevado marcarà les nostres preferències. Les opcions són Massís Illampu 6385m-Ancohuma 6427m, Massís Condoriri 5648m-Huayana Potosí 6088m amb nevados ideals per aclimatar i Massís Illimani 6438m entre molts altres.
Els integrants de l’expedició som:
Quim Martínez, Cap d’expedició que no li fem cas.
Josep Benaiges, Líder espiritual i cuiner d’alçada.
Joan Farnós, Logística quan s’acaben les provisions va corrents a buscar-n’hi
Lluís Saladié, Guia del líder espiritual que l’ajuda a anar pel bon camí o pel mal camí.
Ivan Segura, flamant fixatge l’alegria de l’hort.
Au pos, seguirem informant via facebook i blogspot si és que hi ha alguna cosa per explicar.
Salut a tots/tes
By ilercavrons

7 comentaris:

Biel ha dit...

molta sort ilercavons, sobretot torneu i disfruteu.
Per cert koanito, l'altre dia amb l'emoció del podi i posant-me les gotes pels ulls no hi vaig pensar a dir-t'ho: pensa a portar-me un paquetet d'hematocrit plis. Res, és per regalar a ma mare saps! ....Per mi?...nooooo!
apa, disfruteu!!!!

joaquim ha dit...

Que vagi molt bé per Bolivia, ilercavons. I sobretot, a complir els tres objectius marcats. Apa, Salut, amics.

amuntcatalans ha dit...

A ESPARREKAR NEVADOSSSSSSSSSSSSS!! Benaiges té la f´órmula secreta per remediar qualsevol mal!! JAJAJAJ CERVESA de blat de moro!!! apa companys!!! foteu-li gasssssssssss i aneu en compte!!!!!!!! Salut artistessssss

koanito ha dit...

Merci amics!
Biel, ja et portaré caramels i/o infusions de coca que l'hematocrit està xungo!

Joan Rofes ha dit...

Ànims i que disfruteu Ilercavons, amb l´equip que aneu l´objectiu esta assolit abans de marxar: DISFRUTAR.
Quina enveja (sana per descomptat)!!
Salut.

Kaviert ha dit...

Ei Makarres a xalar per allà!! El més important es que s'ho passeu bé i torneu per explicar les batalletes, la muntanya sempre està al seu lloc...au doncs a disfrutar!!

Anònim ha dit...

no m'ho puc creure...entre les fotos i les teves vivences...
FLIPANT!!!