dilluns, 18 de gener del 2010

Travessa Raskera-Tortosa 4.0


Xàquera o Creu de Santos 942m. Punt més alt de la Ribera d'Ebre

Per quart any consecutiu els climbikerunners hem tingut el plaer de participar en aquesta festa de corredors de muntanya. No ens hem deixat intimidar per la neu que quedava desprès de la gran nevada de la setmana passada i ens hem presentat a puesto: Rut, Kavier, Albert, McDídac, Jotabe i Koanito. Al final hem tingut una matinal sense pluja, bona temperatura i alguna ullada de sol.
Com sempre hem disfrutat de tots els ingredients que ofereix una trobada com aquesta: ambient, alegria, esforç, duresa,... i la satisfacció de córrer de Rasquera a Tortosa per damunt de les pedres humides dels senders feréstecs i les plaques de neu residuals de la Serra de Cardó-Boix tot contemplant els espectaculars paisatges que ofereix.
Al acabar i desprès de canviar-nos de roba i netejar-nos los racons hem pogut assaborir una impressionant paella ben acompanyada de vi (Elegido), cervesa i moltes rialles. Visca la festa total.
32 participants (25 participants 2009, 33 participants 2008, 22 participants 2007) que ens ha costat 7h11' (6h38' 2009, 6h55 2008, 6h59' 2007) uns 33 kilòmetres i 1700 metres de desnivell positiu aproximadament.
crònica trailuec i fotos
by Joan

4 comentaris:

amuntcatalans ha dit...

Vosaltres sempre porteu el bon ambient al damunt!!!! Això és d'admirar!!!!!! Salut megacracks!!!! M'he quedat am les ganes!! l'any vinent no puc fallar!!

GASSSSSSSS

Anònim ha dit...

us dic el mateix que el correu anterior. salut.

joaquim. ha dit...

l'anònim sóc jo. Fins aviat.

Kaviert ha dit...

Per moltes curses que hi hagi, aquestes festes del còrrer per muntanya no és poden perdre, recorregut espectacular bon ambient, bon rotllo i festa final