dimarts, 27 d’octubre del 2009

Ermitanyos 2009


Avituallament de Montalegre

Aquest cap de setmana l'Oscar Piñol, lo Joan Compte i Joan Farnós vam anar a la gran festa de la BTT que organitzen cada any els nostres amics balaguerins/ines i no els podiem fallar, la Ermitanyos. Aquesta marxa no competitiva és caracteritza pel bon ambient, pels varis recorreguts de tots el nivells, pels nombrossos i quantiossos avituallaments i per la gran participació, sobre uns 700 bikers. Tots aquestos ingredients fan que sigui la festa total de les terres de ponent de la bicicleta de muntanya. Felicitar als nostres amics i amigues i tots els voluntaris que ho van fer possible. L'any que ve segur que hi tornem.
Crónica Oscar Crónica Joanet Crónica Mireia
Fotos
by Joan

4 comentaris:

Lluís ha dit...

Enguany amb ganes de vindre i no ha pogut ser, esperaré a l'any que ve. Ja es veu que hi havia molt bon ambient. Quina és la pròxima moguda de l'estil amb btt??

roger ha dit...

fruita fresca de temporada i de la terra!
Els melons es podien menjar tambe?
Cagon llamps i trons el puto curs de monitor d'escalamenta!

Rut ha dit...

Veig que em vaig perdre una festassa! Quin goig que feu entre tanta fruita!

koanitor ha dit...

Llouis, sense paraules simplement t'ho vas perdre a canvi de guanyar un puto raid...
Cobretti, benvolgut futur Monitor d'escalamenta, espero que no mareigis GAIRE amb grigrís, shunts, arnesos i cascos caducats... que natros som molt garrulos però estem vius malgrat algun susto.
Rut, fruiteta ilercavona, doncs si; t'ho vas perdre i mira que et vaig avisar...(et volia enviar algun SMS però fa dies que no tinc saldo)
A la resta de fruita i verdura ilercavona, espavil "que la vida es breve aunque no lo pareciereeeeeeeeeeeeee"