dijous, 7 de maig de 2009

Another day in paradise v2.0Aquesta setmana he visitat dos cops Lo Port per la Terra Alta. Un dia amb lo David Duaigues vam fer el clàssic, espectacular i insuperable circuit btt per Arnes, Estrets, les Valls, Toll del vidre i retorn. Total 24 km/535 m de desnivell+ a un ritme excursionista xerrant i comentant les vies d'escalada i el entorn en general: Biarnets, Barber, Don, Gronses, Falconera, Roca dreta, Moleta del Molló, Penya Galera, etc.

Lo dimarts dia 5 de maig desprès de molts mesos he quedat amb el meu guia skyrunning favorit i gran coneixedor de molts racons del Port, lo Fede d'Arnes. M'ensenyat i fet part del excepcional recorregut de la cursa de muntanya d'Horta (8 de novembre cita obligada). Passant per les emblemàtiques Roques d'en Benet per un itinerari sorprenent i molt empinat. Total 2h42'/925 m de desnivell+ a ritme xerrada/esbufec.

En els dos casos desprès hem anat a disfrutar la tradicional birra/xampú...que bé nos ho passem!

Salut i força

by Joan

5 comentaris:

joaquim ha dit...

Tu si que xales. Al novembre, doncs, tots a Horta de Sant Joan. Salut, amic.

koanito ha dit...

Joaquim, un dia d'aquestos hem de quedar per fer el recorregut.
Fins aviat
Salut amic

jotabe ha dit...

sorts q ens transportes per tot arreuuuuuuuu!!!!!!

Lluigi ha dit...

Joan jo m'apunto a la proxima escapada en bici als Ports. Ja ho saps. Per cert lo dia 14 cita a Horta de Sant Joan per fer una bicicletada, organitzat per Xerto. Ens veiem allí??

http://palstrencats.blogspot.com/ ha dit...

Ostres noi! quins paratges i rutes per aki. Com t'ho montes ilercavo. Bueno la rupicarpa està esperant impacient coneixer els ports i la terra ilercavonia. A per cert, al juny volem fotre una escapadeta amb uro i carles a un tresmilet. Vinga ja parlarem!