dimarts, 21 d’abril del 2009

4ª Ruta BTT Bodega Pirineos de Barbastro


El Club ciclista de Barbastro i Bodega Pirineos han organitzat la 4ª ruta btt consolidant-la com a cursa i de pas serveix per promocionar els diversos vins d'alta qualitat reconeguts i premiats arreu.
Aquest any hi hagut menys participació que altres anys i els 200 participants podien escollir fer els dos recorreguts de cada any; un de 45 km i un altre de 63 km/1550 metres de desnivell+. Potser s'haurien de plantejar incorporar algun sender i o canviar una mica el recorregut.
Finalment he anat sol a Barbastro per coincidir amb l'amic Mariano. Al final he quedat 8è class/2on vet amb un temps de 3h9'10'' per un recorregut ple de fang, semblant a l'edició 2007. Vull agrair al Mariano que m'ha ajudat a resistir en algun moment de la cursa renunciant potser, a pujar algun lloc a la classificació fins que he punxat la roda i he tingut que parar diverses vegades a inflar lo pneumàtic. Per tot plegat he acabat amb males sensacions.

fotos i classificacions

By Joan

6 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Au Joan...no cal que agraeixis res!!Com sempre ha estat un plaer pedalar al teu costat!!! Llastima del fang i de la punxada...pero weno, lo vi estava prou bo!!!jejeje!!!

Lluís ha dit...

JF la competició j ales té aquestes coses, però de tot se n'aprèn. Igualment et felicito per la bona classificació. Apa salut i avant que la temporada és llarga!!

roger ha dit...

Vaia curtits los dos...llastima k la mafia europea no els deixi competir en parella en una hard bike competition, perque donarien molt de parlar.Si mes no deixarien el llistor ben alt!
Felicitats als dos i koanitou a topeee!

Ramon S. ha dit...

que cabron...

jotabe ha dit...

company per això estan les coses no tan bones, per saber disfrutar del dia bo, ets un figura sentimentalot jejejejejej vinga com tu dius es cas de dubte accelerarrrr

cowboi ha dit...

Salutacions Joan i companyia!

Portava un temps desconnectat, però veig que estas fotent-li canya i que estas anant ràpid tan corrent com en bici...

Cuideuse ilercavons!