dilluns, 27 d’abril del 2009

2ª Cursa de les Fonts de Xerta


Joaquim arribant a la Coscollosa

Diumenge 26 d'abril s'ha celebrat a Xerta aquesta cursa que puntua al circuit de curses de muntanya de Terres de l'Ebre i forma part del circuit Open de curses de muntanya de la FEEC amb una participació de 267 inscrits i 209 acabats. El dia ha començat gris i plujós que feia pensar que ens tocaria córrer per un recorregut humit i relliscós però de seguida ha sortit el solet i un vent que ha assecat les roques en un plis plas.

El recorregut de 26 km/1650 metres de desnivell ha sigut molt semblant al de l'any passat, exceptuant l'inici al pavelló per motius meteorològics i el final amb dos bonys que han endurit una mica el retorn passant, com l'any passat, pel sostre emblemàtic de la cursa: la Coscollosa 879 m.

Cal felicitar a la organització i la gent de Xerta que ha organitzat una bona cursa que no hi ha faltat ambient, avituallaments ben assortits,... i la tradicional festa al final on coincidim la gran família de corredors de les terres de l'Ebre i els corredors visitants compartint tots sensacions i bon humor.

Pel que fa als ilercavons, tots hem acabat amb bones sensacions: Lo Dídac ha baixat mitja hora el seu temps de l'any passat 120è 3h43'32'', Lo Jotabe un quart d'hora 43è 3h13'12'', L'Arboni també ha millorat bastant el seu temps respecte a l'any passat 10è/3erVet 2h42'32'' i Jotaefe he passat per la Coscollosa 2 minuts millor i al encreuament del coll d'en Garcia 3'20''. També vull remarcar el impressionant nivell exhibit pel corredors de les terres de l'Ebre: Kiko, Puça i Oscar; molt be nois.

Info fotos i classificacions

By Joan