dilluns, 23 de març del 2009

III Marxa BTT d'Almatret


vermut party

Diumenge 21 de març s'ha celebrat a Almatret (Segrià) aquesta marxa Btt organitzada pel nostre company David Duaigües. Roger Margalef, Xavi Sahuqui, Joan Farnós i Oscar Piñol hem acudit a la cita. Al arribar, de seguida trobem als altres membres de la Penya Ciclista Ribera d'Ebre fent les inscripcions. Poc a poc van arribant més bikers d'arreu fent que l'ambient fos de gran ocasió, total més de 400.

Podies escollir entre dos recorreguts; un més curt, apte per tothom, i l'altre de 35,6 km/1000 metres de desnivell positiu més exigent amb llargues sendes bastant tècniques i llargues pujades dures.

Com cada any voldríem felicitar a l'organització que s'ha esforçat per a què tot sortís bé; molts avituallaments, control de temps, voluntaris repartits per tot el recorregut, bon marcatge,... i una festa final amb bon mejar: pa torrat amb cansalada regada amb oli, i bon beure: vi i/o cervesa on intercanviàvem opinions i sensacions de la cursa i altres qüestions amb companys i amics. Al acabar ens hem marcat amb els amics balaguerins lo Mariano i la Mireia un ja tradicional vermut al bar del poble.Oleee!

Pel que fa la cursa, ha tingut un començament explosiu i els més forts s'han posat davant a tirar. Una llàstima que el Txema Alzamora hagi tingut problemes mecànics perquè tenia opcions a guanyar. Al final han guanyat amb autoritat Jordi Cugat de la Fatarella 1h43'09'' i La Mireia Santesmasses de Balaguer en fèmines 2h16'17''. Felicitats!!

Lo Sahuqui 9è 1h56'05'', Lo Roger 14è 1h58'19'' i l'Oscar Piñol 20è 2h02'20'' hem entrat ben classificats contents del resultat i Joan Farnós 1h47'46'' he aconseguit entrar en segon lloc superant al Joan Andreu Lleti d'Amposta 1h49'34'', tercer, que ha perdut la segona posició per culpa d'una punxada de roda.


Info i classificacions

Crònica al blog de TrailUEC Tortosa

By Oscar i Joan

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia valents quina classificació!! Felicitats a tots, especialment al Joan per aquesta segona posició. Espero puguer fer alguna carrereta aviat amb valtros. Salut!!

Anònim ha dit...

Vaja festes que us foteu per aqui baix!llàstima que kurrava... sino!jejejej. Hey Joan per divendres volem fer algo interesant amb lo J.Uro. (ferrada Oliana?)Vinga seguiu fotent-li!

Triatletes C.T.E. Terres de l'Ebre ha dit...

felicitats a tots!!


en especial a joan!

molt bé tio!!

enhorabona