dijous, 22 de gener del 2009

Entrenament de la Cursa de muntanya de Miravet


Pic de l'Àliga

El proper dia 1 de març tindrà lloc la 1ª Cursa de muntanya “La Cameta Coixa” de Miravet (llegenda) dins del 2on Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Circuit que l'any passat es va guanyar un prestigi gràcies a la qualitat participativa i organitzativa de les diferents curses.

Doncs, una colla de corredors de muntanyes, Jotabe, Jordi Bort, Roger, Pere, Ramon i Koanito hem anat a provar el recorregut encapçalats pel guia espiritual de la cursa Jotabe. El recorregut té uns 19 km i 1000 metres de desnivell positiu aproximadament que pràcticament sempre per sender s'endinsa per les llomes, barrancs i puntes emblemàtiques del terme com el Pic de l'Àliga; sostre de la cursa, l'Atalaia i la Covalta. Les vistes a la Cubeta de Móra, lo riu i castell són espectaculars, un plaer poder contemplar les perspectives que ofereixen alguns punts del recorregut.

Cal felicitar a l'organització que està treballant un recorregut 100X100 muntanya i pulin detalls perquè el dia de la cursa no falli res, inclosa la tradicional festa al final. Així doncs, animem a tots els corredors i corredores a participar o animar. Us esperem.

Fotos

+fotos


By Joan

5 comentaris:

Anònim ha dit...

magnífic recorregut pels amants de les curses de montanya. 100x100 montanya i molt i molt sender. El desnivell no usdeixarà indiferents, i les pujades i baixdes i crestes i argilagues seran la tònica de la cursa!
Apta per tothom que no li agradi l'asfalt!L'asfalt es venenooooooo diuen...

Anònim ha dit...

Hola! com em motiven les vostres expedicions, sou uns craks!la propera vegada quan em posi les piles una mica us vull acompanyar! per cert a vore si preparem un stage o un tresmil hiveral (aneto), va companys ilercavons una abraçada.

Anònim ha dit...

(Ramon)

he disfrutat molt, segurament que ho repetirem mes cops. (tuet faspa lles? )

Anònim ha dit...

Gràcies companys d fatiges sou la meua enveja per ser com sou,ets un gran croniste i narrador company tu si q ets un lider espiritualllllll. bueno prou q sino hem foto calent jejejejeje

Triatletes C.T.E. Terres de l'Ebre ha dit...

Ostia, el tio del mig em sona...es canareu, no?jaja

Joan ja veig que no pares, ni quan està tot nevat!

Bueno este diumenge vaig a provar la bici a veure que tal va per la neu!Ja t'ho explicaré
Ara ja se que per el fang va molt bé, suficient per intentar seguir al Marc Casals que està com un bou!!!

PEr cert que n'opines de la Fox Fork Terralogic de 100 mm, es que em val 380 euros(nova) i P.V.P. es 800?

Que vagi be!!!

Adeu