divendres, 9 de gener del 2009

Camí de Sirga per a pair los torrons


El passat dia 3 vam pujar a la Ribera per fer un tram del camí de Sirga. Amb tants dies de mal temps ja hi havia ganes de fer alguna escapada però sense volguer treure "lo fetge". Ja se sap que les festes nadalenques són fartades al canto, i el cos necessita aclimatació. La Rut, lo Frank Rodell i jo vam sortir de Mòra d'Ebre i anar fent camí amunt. És un recorregut amb poc desnivell que ens permet rodar sense esforçar-nos massa. El pas de l'ase un lloc ben atractiu, amb el camí empedrat, estret i amb el riu Ebre a baix mateix. La nostra intenció era pujar a Ascó i tornar pel mateix camí que són uns 27 km. Però abans d'arribar a Ascó, vaig trencar la cadena i arreglada d'aquella manera, vam girar i cap al cotxe. En total vam fer-ne uns 20 km, però la Rut i el Frank es van quedar amb les ganes i vam baixar fins a Vandellòs amb bici. Així m'agrada valents!
Lluís

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem la versió Rut, ja!!
Lo de baixar a Vandellòs amb bici,
et van enganyar?
Fins aviat

Anònim ha dit...

Joder...qui diu baixar es per dir-o d'alguna forma no?Perque de pujada n'hi ha un bon rato!Veig que esteu en forma. Molt bé Rut veig que estas cumplint amb lo de a partir del nou any a entrenar!
Salut!

Anònim ha dit...

No puc dir res que tiraria per terra la bona reputació del LLuís...quan pugui us envio una foto que vaig fer amb el mòbil d'amagat!!