dilluns, 1 de desembre del 2008

8ª Trobada BTT de Xerta


El club btt La Moleta de Xerta ha organitzat aquest diumenge aquesta trobada amb una nombrosa participació, sobre els 120 bikers

El circuit de més de 30 km/800 m de desnivell hi havien unes quantes trialeres tècniques al voltant del poble. Sobre les 9:15 del matí amb una temperatura al voltant de 0ºC hem sortit tots els bikers en un ambient festiu de manera tranquil·la i gens competitiva amb parada a esmorzar a l'estació de Benifallet a la via verda.

He compartit recorregut amb els joves triatletes del sud; Adrià, Pau i Didac amb els quals hem estat xerrant d'entrenaments, bicicletes, filosofies, motivacions,.. En definitiva, de tot.


By Joan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

farnos que estas en baixa forma?Te vaig adelantar de camí a Xerta(jajaj pero amb lo cotxe "el megane taronja").
No se sim vas reconeixer, ja vai pensar que naves a fer alguna marxa o algo aixi!Jo ja he acabat lo del curs de monitor-iniciador, ara falta que hem vulguin, si no he apres molt igualment!
Enga salut!

Anònim ha dit...

Aaahh! Erets tu, em pensava que eren els típics saturday night que venien d'una juerga...
Així que estàs homologat per iniciar. Espero que no jalis la olla gaire amb les maniobres d'escalada, jeje que consti que al Picu vaig fer ràpel amb el shunt, eh!
Preparet per la temporada hivernal que promet.
salut

Anònim ha dit...

Divendres vam iniciar al Jotabe a anar de primer de cordada en contra de la seva voluntat, jajajaja

Anònim ha dit...

jajaj dons jo si que venia de juerga! coses dels sopars que es van complicant i al final acabes anan al llit excessivament alcooolitzat i et despertes encara amb dosis significatives a la sang i cervell.
L'examen va nar bastan bé pero encara no se sap res!
i a JB apreteulo que el tio es mig sadomassokista i li agrade que el fotin de 1er de cordada!
Jo a partir de gener soc home lliure d'estudis!S'espera dons una bona temporada hivernal!