dilluns, 24 de novembre del 2008

II Duatló de muntanya de Balaguer


Diumenge 23 de novembre ha tingut lloc aquesta duatló de muntanya ben organitzada pel Ajuntament de Balaguer, CE Pedala.cat i la Federació catalana de Triatló dins del Circuit català de duatlons de muntanya en un dia que la meteorologia ens ha regalat sense boira amb bon solet i bona temperatura. La cursa l'han acabat 151 duatletes i s'han retirat 7 del 168 inscrits.

El recorregut, per mi, és el més muntanyero del Circuit Català i constava de 3 sectors:

1er sector RUN 6'5 km/245 m de desnivell+ amb sortida i arribada al bonic entorn del convent de les Avellanes (a 15 km de Balaguer direcció Ager). Quasi tot el recorregut transitava per sendes entre bosc de pins amb alguna baixada tècnica.

2on sector BTT 21,5 km/530 m desnivell+800 m desnivell- fins a Balaguer empalma'n nombroses i tècniques trialeres.

3er sector RUN 3,1 km/65 m desnivell+ Recorregut Urbà. Des del box2 situat al pavelló del Molí de l'esquerra anaves a buscar les 250 escales que pugen fins l'església gòtica de Santa Maria per retornar i acabar el tram vorejant lo riu Segre.

Particularment la cursa m'ha anat molt bé: 5è class/1er Veterans amb un temps de 1h56'16'' Parcials: 1Run 11è (28');BTT 6è (1h11'09''); 2RUN 28è (17'07'')

He coincidit amb molts amics i companys comenta'n sensacions abans i desprès de la cursa com Xavier Sahuquillo, Oriol Cornudella, Robert Pedrosa, Jaume Soler, Joan Domènec, Jose Labrador, Lluís Mas, Txema Alzamora,... Vull donar les gràcies especialment al Mariano, Lo Santi i la Mireia pel suport rebut...

Fotos classificacions

by Joan

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats paio!
Ets un referent de superació fisica dia a dia!
Que no pari el curtiment!

Unknown ha dit...

Noi ets un crack amb majúscules, en l'esport i com a persona.
Sempre és un plaer compartir una estona amb tu.
Felicitats pel duatló i a seguir així.
Salut

Anònim ha dit...

el ritmo no para no pare no molt be rei dels ILERCAVONSSSSSS JEJEJEJEJE no et deixare corre per miravet sino no creixeran les argilages jejejejej

Anònim ha dit...

Nanu! quina classe que tens.
Vaja duatlo que t'has fotut, molt bé Joan, ets l'exemple a seguir...
segeuix així company, tant en lo esportiu com en lo personal!
Apa nen, quan em recuperi preparet!jajajajaj!

Anònim ha dit...

Juanma! Tu si que tens classe!
M'afalaga que em diguis que sóc un exemple per tu...però l'exemple a seguir ets tu malgrat la teva joventut. Ànims! tens encara molt camí per recórrer, molts curtiments que fer i molt a millorar.
A les curses et veig com un amic i m'omple d'orgull els teus sempre bons resultats, ets una referència per mi.
Salut i força
a reveure
PD: quan et recuperis fotem canya, però no gaire...eh!eh!

Anònim ha dit...

Hola Joan!

Veig que segueixes en forma! Felicitats per el duatló que has fet, perquè has volat! A continuar així...

Salut!

btt argimon ha dit...

Grande,koanitor,grade,que bo que ets..Qina alegria quan et varem veure a Balaguer,el gran farnos,i ho vas demostrar,quin carreron,ets un campio.
Ens veiem a prats,ja soc inscrit i tenim pendents unes cervessetes...
recodrs desde sils.

btt argimon ha dit...

btt argimon soc en labrador( pepe)
per cert els teus colegues del himalaia...uf!!! que passada.
Molta sort.

Anònim ha dit...

Hooola Pepe,
A Balaguer vau fotre el camp de seguida, lo millor de les curses és el final: les cervessetes, explicar la batalleta de la cursa i les que venen,...un altre dia s'ho heu de prendre amb calma...vale.
Finalment no se si podré anar a Prats, però el que està clar que queda pendent fotre unes birres abans de que acabi l'any.
Saluda al Lluís i digues-li que no faci tantes sèries a l'hora del bocata i a dinar mentre curra amb el camió per estes muntanyes,jeje
Salut i força
A reveure ben aviat

Anònim ha dit...

Molt be Joan, sort que no vaig vindre perquè amb tan desnivell jo que tinc el cul gros vaig com els crancs. Vaig anar a Monzon que era molt més ràpid, amb 1h feina feta. Ens veiem.
Alex Estela