dilluns, 27 d’octubre del 2008

Ermitanyos 2008 Balaguer


JR lo capo de l'Ermitanyos i lo JF


Gran jornada de bikers a Balaguer en un dia ideal per la pràctica de l'esport i un ambient impressionant amb 573 bikers+algun colat.

L'ermitanyos és una marxa btt no competitiva amb l'al·licient de completar les tres dures ascensions a tres ermites empalma'n contínuament llargues sendes i trams enduro on los bikers de tots els nivells i filosofies coincidíem en un recorregut màxim de quasi 90 km.

He tingut el plaer de compartir el recorregut amb el Robert Pedrosa, gran biker de la terra ferma i alguna estona amb lo Miquel Llaudet un altre gran biker. M'han sortit 92'2 km totals sumats l'aproximació i retorn des del pavelló, 2050 metres de desnivell amb 6h43' (1h20' parats als avituallaments) Hem portat tota l'estona un ritme disfruton a les pujades i un ritme més fort a les baixades. He xalat molt! Als avituallaments paràvem bastant estona xerrant i menjant porqueries boníssimes; secallona, pernil, coca de recapte, torrons..., i molt beure.

Imprescindible felicitar a l'organització per muntar aquesta festa de la btt. El nivell és altíssim: senyalització, control de punts crítics, serveis, avituallaments abundants i de qualitat, excel·lent dinar al final, disseny d'un recorregut amb trams i vistes precioses i possibilitat de retallar els menys entrenats,... Menció especial al Mariano coordinador de la marxa i dissenyador d'unes sendes de somni netejades per ell mateix. Quina currada xaval!!

També he coincidit amb bikers com lo Santi i la Mireia que aquesta vegada els hi ha tocat currar per l'organització integrats al nombrós grup humà que treballava per que tot sortís bé.

Per acabar, un bon dinar de fideuà i gelat de qualitat, vi, molta birra i cafès... en un ambient festiu.

David, Joan i Robert

Li desitjo a David Duaigues tota la sort del mon i que disfruti moltíssim en la aventura de la Transhimalaya BTT, ja nos ho explicarà...

Fotos


by Joan

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina canya de marxa!
Això si que es uns bona curtida, 92km i bon desnivell.
Llastima que no hagi pogut venir.
Ja veeig que tornes ha estar a tope (després de lo del genoll).
Vina Joanot! aqquesta week esta xungo lo del cim, a vore que diu avui l'home del temps. Però sino pujem, podriem fer alguna ferrada (oliana,tivissa..) cap a dijous o divendres. Apa en parlem!