dilluns, 29 de setembre del 2008

II Pujada al Montsià (Alcanar)


Pòdium 1er Adolf, 2on Daniel, 3er Kiko

Diumenge 28 de setembre en un dia ideal per la pràctica de l'esport ha tingut lloc per segon any consecutiu aquesta exitosa cursa de muntanya puntuable pel circuït català de curses de muntanya i per la primera lliga de Terres de l'Ebre de curses de muntanya.

La cursa, memorial Francesc Bort, s'ha iniciat a la plaça de l'ajuntament d'Alcanar i de seguida entraves en una zona de senders bastant ràpida fins arribar al peu de la serra, a partir d'aquí els desnivells eren més importants i per un llarg tram força tècnic i humit degut a les pluges del dia anterior i matinada t'enfilaves fins al punt més alt de la cursa, La Torreta del Montsià 765 m.; vistes espectaculars del delta de l'Ebre entre núvols. Aquí començaves el llarg descens per camins i senders amb alguna pujada dura fins una zona de tobogans ja molt aprop de la meta on els corredors que no havien calculat bé l'esforç patien moltíssim.

Destacar l'alt nivell participatiu, 700 participants entre cursa i marxa i organitzatiu cuidant tots els detalls... Felicitats a l'organització i als voluntaris.

Pel que fa als climbikeruners ens ha anat molt bé: lo Kiko 3er (pòdium) amb 2h 32', lo Joan 10è/4vet/1er Bombers i policies amb 2h 46' i Jotabe 45è/5è bombers i policies amb 3h28'. Lo Didac ha fet la marxa amb un temps de 2h15', 6è class, molt content també.

Vull agrair l'hospitalitat del canareus: lo Jordi Bort, lo Hermini, lo Adolfo, Felicitats campeó, lo Adrià. Especialment i enormement a l'Amparo i la campeona de la Teresa. Gràcies a tots/es.

Per acabar, imprescindible dir que m'ho he passat molt be xerrant i coincidint amb molts amics, companys i coneguts que he pogut disfrutar abans, durant i desprès de la cursa ...Salut i fins aviat.

web de la cursa


by Joan

5 comentaris:

Anònim ha dit...

nois molt be pels unics ilercavonsssss qq an tingut la destreça i la valentia d correr els dies d pluja com lluny i per gimnasos i tot allo anims i fins un altra (wapus)gracies, gracies

Anònim ha dit...

Hey Joan ke tal! ja veig que tb vas fort correns. El 10 amb tots aquets craks esta de conya. Si conserves la bici de Corro d'Amunt i el correr d'ara, a Nuria ets la roda a seguir. Per cert ja he començat a correr suau, i de moment força bé. A Nuria si vols ens podem ajuntar tota la trupe en algun hotel i fotem el nostre brefing! apa comany ens veim!

Jordi ha dit...

Molt bé tu!
Ens veiem al duatló de Queralbs!

Anònim ha dit...

Com esteu de valents els climbikeruners! veig que a l´Ebre també hi han bones i dures curses de muntanya. Juan, veig que estas fortissim corrent també! A fondu i ens veiem proximament!!

Anònim ha dit...

Cowboi, a les terres de l'Ebre s'organitzen les millors curses de muntanya que he paricipat i l'ambient és extrordinari..., anime't a participar a la cursa de muntanya de Tivissa i alucinaràs per un tubo.
Per a valent tu!! company, fer la primera marató amb 2h52' és de crack, felicitats
salut i força