dimarts, 12 d’agost del 2008

V Duatló de muntanya dels Pallaresos

Diumenge 10 d'agost Xavi D i Joan F hem anat a córrer per segon any consecutiu aquesta duatló popular que organitza l'ajuntament d'aquest petit gran poble del camp de Tarragona amb una bona participació. També ha vingut a provar sensacions noves lo Toni de Siurana.

El recorregut constava de 3 segments: 1er córrer 4,5km, 2on btt 18 km (a mi m'han sortit 12,1km) i per acabar córrer 1,5 km amb un desnivell total de 290 metres de desnivell. El itinerari de la cursa va a buscar dins de les possibilitats de la zona el màxim de senders possible quasi sempre entre boscos de pins que poblen l'indret. Destacar el tram btt una zona tècnica on havies de vigilar per mantenir l'equilibri i el pas pel emblemàtic Pont del Diable.

Bon debut del Toni A en les duatlons i les transicions malgrat que no porta una btt competitiva. Lo Xavi D a acabat 2on de la categoria promesa i sobre el 9è en categoria absoluta que li ha donat dret a un trofeu. I Joan, he acabat 1er amb un temps de +/-55'30'' (1er Run15'35'')

Vull destacar l'esportivitat i el saber estar de Màrius Solé de Igualada 2on classificat que ha portat la nostra rivalitat d'una manera cordial. I felicitar a Josep Nadal 3er classificat un jove crac de la Btt que també sap corre com un felí. Info i classificacions.


By Joan

6 comentaris:

Anònim ha dit...

bon començament...aqui podem aprendre molt encara...un dia que no tingui tanta por intentare anar per alguna sendera amb vosaltres a veure si pillo algo,ara encara ,nomes hem ve al cap les tombarelles que vaig donar intentant improvitzar,en situacions de panic...

Anònim ha dit...

molt bé , Joan , felicitats. Esteu imparables, forts i en un estat de forma excelent. Salutacions. Fins la propera.

Anònim ha dit...

Enhorabona jabalinots!!! Joan impressionant pero oco amb Desca que va fort fort!!!

Hasta la vista

Anònim ha dit...

Felicitats màquines!Ja veig que això cada dia va a més!Encara esteu de pujada,fins on voleu arribar?jeje.Salut ilercavons!

Anònim ha dit...

Hey! no vegis com li foteu! quins craks! molt bé, Joan!
Ostres veig que el Toni s'anima als duatlons? segur que serà un crak, de classe li sobra un munt.
Ving companys ens veiem!
Agur!

Anònim ha dit...

Felicitaaaaaats Joan! Quin carreron que vas fer, guanyar nomes guanya un corredor i avui ho has aconseguit tu, quina classe i polivalencia que tens!

Enhorabona a tots els altres també!