dimarts, 17 de juny de 2008

CUITA AL SOL. ÀREU (PALLARS SOBIRÀ)


Bones companys/es de la muntanya,

El passat dissabte dia 7 es va celebrar “La Cuita del Sol “, cursa puntuable per la copa catalana de curses d’alta muntanya.

Vam arrancar a les vuit del matí de Camarles tres camarlencs: David (un noi que està molt fort i crec sincerament que arribarà lluny al món de la muntanya), Peret (amb ell m’ho vaig passar molt be ) i un servidor Kiko Martí.

El viatge va anar perfecte ,vam esmorzar a Tremp, i cap a les 13:30 arribàvem a Àreu .

Allí ens esperaven dos de les terres de l’Ebre concretament de Tivissa l’Adrià i la seva companya Tais (molt bona gent).

Vam plantar la tenda i vam dinar, desprès una hora de migdiada ,David ,Peret i Tais van anar cap amunt on allí ens esperarien.

La cursa va anar millor del que m’esperava, però també he de dir que vaig bufar moltíssim, eren 4’7 km de distancia amb un desnivell de 1690m , és una cursa molt recomanable amb unes vistes impressionants.

Al final vaig quedar el novè amb un temps de 1h 7min ,encara que la gent de les terres de l’Ebre visquéssem a nivell de mar no és cap impediment per donar guerra a la gent dels Pirineus.

Desprès de la cursa vam anar a sopar i que os he de dir , ens ho vam passar molt be amb Peret.

He de destacar un comentari que em va dir el David quan estàvem baixant del Monteixó, em va dir: “com hem fas viure Kiko “ em vaig emocionar molt.

Be companys /es de la muntanya ja us seguiré informant de la copa catalana, aquest any intentaré fer-la tota, fins aviat.


By Kiko

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé camrlencs power team!
un altra vegada haver si m'apunto amb vosaltres però és que tinc l'agenda carregadíssima. Mentre el cos/ment aguanti...
T'imagines que el Coll de la mola fos el Monteixó o la Picossa fos el Pedraforca... això seria entreno de qualitat.
Salut i força companys

Anònim ha dit...

Molt bé companys camarlencs de terres de l'Ebre, a fotre canya a les cabretes dels Pirineus, cabretes dels Ports contra cabretes dels Pirineus, je je. Força (al canut) i felicitats