dijous, 29 de maig del 2008

SENDERS DE LA PICOSSA. VERSIÓ 2.0

Un dels primers escrits d'aquest blog va ser Senders de la Picossa
on explicava que és La Picossa per un morenc i les possibilitats excursionistes i atlètiques que ofereix. He pujat a La Picossa al llarg de la meva vida incontables vegades com a excursionista.
El dia 27 de maig de 2006 ara fa 2 anys hi vaig pujar com corredor de muntanyes per entrenar, llavors un gran repte, la Xm-Duatlon Series Vall d'Aneu on havia de córrer 16 km a peu, molt per un ciclista com jo. Doncs durant aquestos 2 anys clavats he pujat 72 vegades al cim i no em canso de pujar-hi. Sempre he pujat una vegada cada entrenament, però aquesta vegada he pujat 3 vegades fent sèries (instinto asesino)
Aprofitant l'ocasió he colocat una càmara de vídeo al casc per gravar la baixada de la Picossa per la cresta de la Creu en menys de 5 minuts, a sac. Si us agrada penjaré més vídeos d'aquest estil...

by Joan

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei tio molt bo el video...molt bona idea...aixi ens podrem comparar els temps que fem baixant!I a més fas una ressenya gràfica de part del entrenos!
Felicitats per la idea!i com baixes e noi...esbufegant com una yegua!

Anònim ha dit...

com un kavalinot!!!!!

Anònim ha dit...

"There are certainly loads of details like that to acquire into consideration. That's a good level to bring up. I offer the thoughts above as common inspiration but obviously you can find questions just like the a single you bring up where probably the most crucial issue will likely be working in sincere very good faith. I don?t know if best practices have emerged approximately issues like that, but I'm certain that your work is obviously identified like a fair recreation. In any case, in my language, there are not very much very good supply like this."

--------------------------------------------
my website is
http://kidsyoga.us

Also welcome you!