dijous, 22 de maig del 2008

EXPEDICIÓ AL CHIMBORAZO 6310 M

Que tal, companys del bloc! El Jotabe se’n va amb dos companys de Tarragona, Alex Pedrol i Jordi Miró, a l’Equador a pujar al Chimborazo 6310 m, ja amb el compte enrere i quasi tot a punt. Queda només algun petit detall i auuuuuuu un ilercavó a l’Equador, je je je je. Aquí tenim un petit programa pensat però encara hem de lligar algunes coses a l’Equador, com el material o algun company equatorià que ens faci de taxista o de guia per allà.

PROGRAMA BÀSIC CIRCUÏT EQUADOR

Dia 23 maig, (divendres): Bcn-Quito. Pernoctació en hostal. http://www.alcalahostal.com/.
Dia 24 maig, (dissabte): Compra i lloguer de material per a l’ascensió, i una mica d’aclimatació. Pernoctació en hostal.
http://www.alcalahostal.com/.
Dia 25 maig, (diumenge): Quito-Campamento de la Virgen (3900m).
Dia 26 maig,(dilluns): pujada al Ref. Nuevos Horizontes (4700m), o intent de cim de l’Iliniza nort (5126m).
Dia 27 maig, (dimarts): Ascensió a l’Iliniza nort (5126m), i desplaçament al Parque Nacional del Cotopaxi. Pernoctació en hisenda www.cuellodeluna.com.
Dia 28 maig, (dimecres): Descans o excursions vàries ( “lights” ): Laguna Limpiopungo (3820m).Pernoctació en refugi www.cuellodeluna.com.
Dia 29 maig, (dijous): Descans i una mica d’aclimatació: ascensió i pernoctació en el Ref. José Ribas (4800m).
Dia 30 o 31 maig, (divendres, dissabte): ascensió al Cotopaxi (5897m), i descens. Pernoctació Ref. Jóse Ribas o en Ambato.
Día 31 o 1 maig/juny, (dissabte, diumenge):trasllat a Ambato, descans i pernoctació.
Dia 1 o 2 juny, (diumenge, dilluns ): ascens al Ref. Carrel (4800m) i pernoctació.
Dia 2 o 3 juny, (dilluns, dimarts): ascensió al Ref. Whymper (5000m) i pernoctació.
Dia 3 o 4 juny, (dimarts, dimecres): ascensió al Chimborazo (6310m) i descens al Ref. Carrel o millor a Riobamba. Pernoctació si és possible a l’alberg de Riobamba.
(
abraspungo@andinanet.net). tlf 940820-940821.
Dia 4 o 5 juny, (dimecres, dijous): trasllat a “Alinahui “(selva), passant per Baños i amb la possibilitat d’excursions vàries: Ruta San Martín, Ruta a caball, Termes públiques, Volcà actiu Tungurahua... tot als voltants de Baños.
Dia 5 o 6 juny, (dijous, divendres): excursió pel riu Napo amb llanxa.
Dia 6 i 7 juny, (divendres, dissabte): trasllat a Quito. Excursió al mercat d’Otavalo a 25km de Quito i visita per la ciutat.
Dia 8 juny, (diumenge). Vol Quito- Bcn.

Estarem en contacte i no patiu que el meu redactor J. Farnós us mantindrà informats de “tot” allò que ens passi.

By Jotabe


3 comentaris:

ilercavons ha dit...

Compte! a l'Equador que no us posin "material" a les motxiles que anireu a parar a la "ombra" una temporada. Ojo amb les xiques que son molt maques i carinyoses.
Salut i força per fer el cim
Vagi be

PD no truquis a cobro revertit que no te l'agafaré. Truca tu

ilercavons ha dit...

Primer missatge de Jotabe des de les ameriques:

Qtal company ja som aqui com colon jejejejejeje aqui als son els reisssssss. be ara estem mira per fer les montanyes i buscan coses i d rebot igual els bombers aqi ens portarien on vulgesin con si fos unes practiques amb ells aviam si tenim sort i va be el dillums ens an d contestar, ja informare. aaaaaaaaaaah una cosa aqui les dones donen molt d si estan allo beeeeee. be companys ja escriure PD aqui plou a saco no hi ha manera anb l apluja a tot arreu

Anònim ha dit...

Jotabe, que sàpigues que he vist per la tele la teva finca de preseguers anegada per la crescuda del riu...