dilluns, 21 d’abril de 2008

II CURSA DE MUNTANYA DE MONT-RAL


Entreno per Siurana

Ahir a Mont-ral bon ambient i ple de javalinots,...plovent a vots i barrals, relliscant i tal...embarrats i enfangats però satisfets.
Ja de bon mati dubtava de si es realitzaria la cursa, però així hi tot la decició va ser acertada...arribem i vora de uns 100 corredors disposats a donar-ho tot. Sortim i la boira sens menja ...el ritme es bo, corro com un esfereït, costa avall fins i tot la merda corre, desprès Farena i la seva pujadeta es posen cada un al seu lloc...a dalt als plans comença la disbauxa...petits corriols que de tan en tan em comencen ha "ser i estar" mes pendent de no perdrem, crec que lo millor es córrer darrera d´algú que coneixi l´itinerari, entre la velocitat, la boira i plovent a vots i barrals, millor ser prudent, o si mes no una mica prudent...en fi desprès de la foradada punt espectacular del circuit, perquè no es veia fins que no estaves dins, i la sensació va ser com si sorticis al cel per un forat,... decideixo baixar ràpid i deixar-me'ls enrere, arribo al bosquet segon amb prou distancia com per començar a somiar amb una posició mes que bona...i de repent em perdo km 16,poques cintes al meu pare... desprès a falta de 3Km al sortir de l¨Aixabega una veïna en defensa de la protecció dels caragols de la zona , decideix treure algunes cintes i un altre cop perdut i mal humor...això de disputar no es lo meu i menys essent l´únic del grup del davant que no es coneixia el circuit...en definitiva una bona carrera pels corriols de les muntanyes, aquestes que ens han fet ser els autòctons d´aquestes terres.

by Toni Arbones

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres tio! Estàs fet un javalinot. Córrer pel fang i la pluja a mi m'agrada molt. El que no m'agrada tant és al acabar: fred, roba bruta, tot ho pringues,...
La imatge del cel al traspassar la roca foradada havia de ser guapíssima.
Llàstima del marcatge insuficient i tot això...diguem que vas fer la cursa "a vista" sense veure gaire.
Per cert, anaves segon, al final què?
Quin temps?
Salut
A reveure