dilluns, 28 d’abril del 2008

3ª RUTA BTT BODEGA PIRINEOS DE BARBASTRO


Aplec de cobrettis


Desprès de l'èxit de l'any passat, el Club Ciclista Barbastro i Bodega Pirineos han organitzat la 3ª edició amb l'idea de consolidar aquesta prova BTT al calendari i a la vegada promocionar els diversos vins d'alta qualitat reconeguts i premiats arreu.
L'organització hi ha posat tot el seu interès per què tot sortís bé: regals, avituallaments generosos, control de xip, diploma al acte, autoritats locals presents i sobretot molt ambient.
La sortida s'ha donat puntualment a un total de 300 bikers que prèviament havien escollit fer el recorregut curt de 45 km. o el llarg de 65 km de 1645 metres de desnivell. El circuït llarg ha sigut el mateix de l'any passat canviant solament el final del recorregut. Hem passat pel costat de nombrosos manantials salins, pel Alto de la Coscojuela i el punt més alt; Alto de Salinas. Personalment he trobat a faltar algun sender al recorregut.


Cobretti fent filigranes al arribar (mireu la cara de flipat del biker de darrera)

A la cursa hem anat dos ilercavons: Lo Roger 20è classificat/5è Elit amb un temps de 3h5'00'' i una caiguda sense conseqüències inclosa; bé, amb magulladures al colze i l'esquena degut a un sobre viratge al estil moto GP. I Lo Joan 2on classificat/1er veterans amb un temps de 2h44'21'' complint l'objectiu de guanyar un botellon de vi de crianza 2001 del Somontano.
A Barbastro hem coincidit amb amics propers als ilercavons com Lo Mariano de Balaguer 3er Master 30 i Lo Santi de Pardinyes. També hem saludat a Lo Miquel Llaudet, Lo Joan Marcó de Reus i la gent de Ponts.
Per acabar bé la festa ens em quedat al dinar multitudinari organitzat pels bikers i família on podíem afartar-nos de vi, llàstima que havia de conduir.
clasificacions i fotos a http://www.clubciclistabarbastro.com/ Afotos nostres
by Joan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estas fet tot un xove noi!
Coincideixo en tu en la valoració de la cursa.
L'únic fallo de l'organització era que faltava vi als avituallaments, una llàstima!
Au salut i visca els cobrettis!

Unknown ha dit...

Nens, un plaer retrobar al Joan i coneixer al Roger.
La caiguda del Roger per excès de potencia a la sortida d'una corba perdent la tracció....collons que és difícil de caure així...la vaig sentir però no sabia que eres tu.
Roger parla amb els de Ducati que diuen que tenen un control de tracció collonut jajaja
Salut i molta canya!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona ilercavons!! Ara si que ja no se us pot seguir...jejeje. Bueno a continuar curtin-se i ens veiem a Berga, no? Salut campions!!

Pau Marzà ha dit...

esteu a tope eh, jejeje