dilluns, 31 de desembre del 2007

DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS



Demà he d'anar cap al Maresme tot sol amb el fred que fa?

-Ostres quina mandra! Pensava dissabte al vespre mentre currava...

Sona el despertador i continuen els pensaments mandrosos.

-Venga que has pagat l'inscripció! Em deia a mi mateix.

Surto de Móra i amb 2 hores arribo a Cabrils travessant Bcn per la ronda de d'alt.

Coincidir amb companys i coneguts i que fa un dia ideal per córrer m'anima bastant. Saludo a Ramon Barceló, Germà Guarch, Jaume Soler, Dolors Folch (1ª vet1. Felicitats), Xavi Cadena, Juanma Martínez, Oriol Nomen,...


LA CURSA

1er segment RUN 5,4 km. 200 m desnivell. La sortida és explosiva (a fondo), cara avall i asfaltat. Tot just el tipus de sortida que més odio. Trobem una pujada asfaltada, unes escales i finalment un camí de terra ample on vaig remunta'n posicions. La baixada la fem per un camí virat amb algun forat.

Aquest segment no m'agradat gens.

2on segment BTT 20 km. 715 m. desnivell. Faig la transició bastant bé. Tinc la sort de compartir esbufecs des del començament amb el Juanma Martínez. Al 3er segment em deixa tirat (Fa el segon millor parcial)

El circuït BTT m'agradat força. Llàstima que han anul·lat un parell de trams de sender per ordre de les autoritats del Parc Natural.

3er segment RUN 3 km. 100 m. desnivell. La segona transició no em surt tant bé. El recorregut, el trobo molt encertat. Hi ha desnivell, molt sender recentment desbroçat i algun salt, com a mi m'agrada. M'han faltat forces.


Conclusió: Superada la mandra inicial. Estic molt satisfet del rendiment i la sensació de haver-me posat les piles. Això si, la musculatura la tinc trinxada, símptoma de falta d'intensitat hivernal.


Temps: 1h36'43'' RUN 21'22'+BTT 1h4'40''+RUN 10'41''. 13é class/3er veterà


US DESITJO UN BON ANY 2008 AMB SALUT I ALEGRIA

3 comentaris:

Pau Marzà ha dit...

felicitats pel 3r lloc i lo 13è a la general!!!! Jo al final no he pogut anar per una forta sobrecarrega detràs del genoll....

Pero va anar el meu germà petit i també va a trobar a faltar més tram tècnic en bici....

Bon any nou!!!!!

Anònim ha dit...

Ostres Joan!!! Estas fet un bon kabali com dieu per alla baix!! La veritat es que es un pal pegar-te 2hores de cotxe sol per anar a una cursa...enhorabona pel resultat i per la motivació que gastes!!!
FELIÇ 2008!!

Anònim ha dit...

Joan! Vaig intentar felicitar-te les festes per aqui però no no m'en vaig sortir! Ja veig que no pares de curtir-te i enhorabona pel podi!
Haver si fem algun entreno doncs! En l'últim entreno vaig asclar les Salomon i ahir per la tele sortia tot el que s'ha pujat enguany: Transport, llum, aigua, gas ... i les SALOMON!!! Collons haver si trobo alternativa! jeje
Salutacions i feliç 2008