dilluns, 21 de desembre del 2009

Ilercavònia hivernal


Aquesta setmana estem vivint a les terres de l’Ebre una situació excepcional de neu a les muntanyes del sud. I és clar, les kabres i kavalins de repent hem despertat d’una iniciada hibernació i estat de mandra. Com què, potser, no tornarà a haver un episodi semblant en anys, ho estem aprofitant al màxim i és un no parar.
Dimarts amb lo Roger anem cap a Tivissa des de Móra d’Ebre fent una aproximació amb btt. I desprès d’amagar les bicis iniciem un ascens fins al vèrtex geodèsic de La Tossa 720m amb uns gruixos considerables de 15 a 40 cm en totes les cotes i paisatges espectaculars.
Dimecres, la Rut que ve expressament des de Barcelona ens cita al Jb i a mi a Vandellòs i pugem al capdamunt dels Dedals 630 m amb gruixos de entre 15 a 30 cm disfrutant d’uns paisatges de postal.
Dijous lo Lluís s’inventa una travessa des d’Hospitalet de l’Infant, banda de mar, des del Racó de l’Aigualcoll passant pel punt més alt de la Serra Lo Molló Puntaire 728 m per descendir en travessa fins a Vandellòs amb les condicions hivernals dels dies anteriors. Foto del Lluís i lo Jb levitant.
Aquest cap de setmana els climbikeruners estàvem citats a un stage a Horta de Sant Joan (Terra Alta) aprofitant que teníem un unes quantes ampolles de bon vi i una estada gratis als apartaments La Farinera que per cert estant força bé.
Dissabte amb lo Jb, Koanet, Rut, Ester, Xavi, Adrià i la Thais pugem al Castell 1016m a les Roques Benet per un recorregut espectacular amb gruixos entre 15 i 40 cm. Foto del bany criogènic sota zero i l'atac directe de la Rut.
A la nit s’afegeixen lo Lluís, Roger, Kim i lo Dídac i ens fotem un bon sopar al Restaurant Miralles amb molt bon ambient i desprès a moure l’esquelet (poc) a la disco.
Diumenge fem un intent de pujar a l’Engrilló pel pujador del Valero però el guia aquest cop l’hi ha fallat lo nas i el grup s’ensigalat al recte sense arribar a cap lloc en concret fins que hem retornat algo desgastats d’un curtiment de 2h per la neu. Jeje
I per acabar de rematar la feina amb lo Joanet hem fotut una “esparrecada” amb btt donant gas per les sendes del terme de Móra.
La veritat és què aquesta setmana l’he viscut intensament i l’he pogut disfrutar amb molt bona companyia. Un luxe!!

7 comentaris:

amuntcatalans ha dit...

La veritat és que sisisisi, ha estat un stage de luxe!!! Hem queda pendent "esparrecar" moltes altres terres ilercavònies i la primera serà l'sprint a la Picossa i la baixada a GASSSSSSSSSS!!!

Stages memorables, stages inolvidables!!!

Per quan el pròxim?

GASSSSSSSSSS

joaquim ha dit...

esteu fets unes màquines, unes màquines d'esparrecar, és clar. Molt bé, nois, sana enveja. Fins aviat. salut i moltes curtides, ilercavons.
Per cert, Bons Nadals i Millor 2010.

koanito ha dit...

Avui he fet la clàssica ruta skyrun Cardó, Creu de Santos 938m., Font del Teix, Portell de Cosp.
Gruixos intermitents de 5 a 20 cm Comença a estar molt humida. Durarà poc.

Rut ha dit...

Si durarà poc caldrà acabar d'aprofitar-ho això! que tal una rutilla per Llaberia dijous al dematí?

Esterilla ha dit...

Molt bones totes les fotos! quin fart de riure. La seqüència streptees-maxitos-atac-retirada es brutal!. Ens ho hem passat molt bé. Fins la propera!!
Ester

koanito ha dit...

Joanet, la Picossa és una zona secreta (secretiu) d'esparrecades. Cal no fer públic com nos curtim, jeje...gaaaaassss!!
Joaquim, tu no has de tenir sana enveja, la próxima vegada has de vindre. Tu farem saber...
Rut, massa tard...a més dijous al mati farà mal temps. Deixem-ho per ben aviat.
Ester, los matxitos estàvem pelats de fred i no vam poder aguantar el vostre atac frontal... campiquipugui. A repertir-ho ben aviat toca.
Bones festes i molta salut per tots/es

cowboi ha dit...

Bones Joan i ilercavons!

Me´n alegro que perqui també us arribi la neu i la pugueu disfrutar, per la Catalunya central també l´hem tastat aquests dies i l´ho millor és que al pirineu també hi ha caigut paquetada.

Haviam si la podem anar a xafar aviat amb els eskis de fons, estem en contacte

Bones festes!