dilluns, 9 de novembre del 2009

2 Anys del nostre blog i Cursa de les Roques

El dia 9 de novembre del 2007 es va crear aquest blog animat per companys i amics que ja en tenien un amb el desig de que motivés als visitants a practicar i compartir la nostra gran passió: la muntanya. El blog ha sigut capaç d’involucrar i connectar el nostre entorn i poc a poc entre tots hem fet de que sigui una eina imprescindible per quedar i negociar sortides, curses o viatges, per explicar les nostres vivències i aventures a la muntanya,... sempre amb un to de respecte i humor que són clau per la bona convivència. A la vegada s’ha anat creant nous blogs que sumats estan servint per ampliar nous llaços d’unió amb gent de tot el territori que sense voler hem fet una potent xarxa de comunicació entre bloggers de similar filosofia. Per molts anys.

Ermitanyo skyrunner
Aquest diumenge s’ha celebrat la 1ª Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan. La cursa ha sigut un emotiu homenatge als bombers que van deixar la vida lluitant contra un devastador incendi. Lo recorregut ha alternat zona cremada amb zona intacta de paisatges espectaculars sota unes condicions meteorològiques adverses de fred, vent i pluja que no ha impedit una alta participació: prop de 300 atletes.
Felicitat enormement a l’organització i tots els voluntaris pel alt nivell organitzatiu i la festa final on no hi ha faltat cap ingredient.
by Joan

17 comentaris:

Lluís ha dit...

Enhorabona a tots los que vau participar i felicitar-vos especialment pels bons resultats.
Salut!!

Lluís ha dit...

...i també felitar a tothom que participa d'aquest bloc, i animar a la gent que utilitzi aquesta eina per mantenir aquest esperit que ens uneix. Salut a tothom, i proposo fer una trobada d'ilercavons i tothom que s'animi, de fer una jornada de trekking o bici i un dinaret. Apali!!!!!!! i per molts anys!!

jotabe ha dit...

Rebut fem llista i dia per la festa d ilercavrons i amicsssss-ges jejejejeje. 1er jotabe

roger ha dit...

Rebut fem llista i dia per la festa d ilercavrons i amicsssss-ges jejejejeje. 1er jotabe
-Roger (QUE DURIIIII lo blog i lesperit ilercavó...)

Xavidé ha dit...

Dura lo que dura dura. Uns aquí uns allà no parem! GAaAAaAaaaaAAS!

koanito ha dit...

Aprofitant que tenim un cap de setmana pagat per a 6 persones (val descompte) a la Farinera (Horta Sant Joan) i que tenim entre tots bastants litres de vi blanc i de vi negre proposo pels dies 19 i 20 (lo calandari està molt carregat) fotremos un curtiment i un sopar al Port.

koanito ha dit...

Animeu-se i apunteu-vos, esteu convidats tots i totes, solament heu de tenir la valentia d'apuntar-se...

Llista:

Lluís
Jotabe
Roger
XaviDe
Rut
Koanito

http://palstrencats.blogspot.com/ ha dit...

Felicitats al Blog dels ilercavos! per mi un dels millors, sempre que puc visto akest blog i llegeixo cròniques motivants i autentiques.
Enhorabona a tots els que participeu en aquest blog! i a seguir fent lokures i curtides bones. Salut de palorroti!

joaquim ha dit...

El millor blog sense cap mena de dubte. És molt gratificant ficar-t'hi, i llegir tot el que feu. Ja m'agradaria, ja, seguir-vos a roda. Moltes Felicitats , ilercavons.
Per llàstima, tot i estar apuntat, no vaig poder pujar a Horta (imprevist de salut, quasi solucionat). Va ser un gran final de festa, m'han explicat. L'any que vé, a tornar-hi. Salut a tots els ilercavons, i per molt anys.

Rut ha dit...

Bones!!!Veig que estic apuntada a l'event, gracies! Prometo guardar el vi per l'ocasió, encara que serà difícil resistir... Felicitats a tots per la cursa i sobretot pel bloc!

Anònim ha dit...

A la festa climbikeruner els raiders hauran de portar lo pernil que van guanyar a Borges i s'ho tenen molt calladet...

Anònim ha dit...

Felicitats pel blog, es bonic de seguir les vivències i jabalinades que foteu, continueu 2, 3, 4, 5, ... anys més!

Anònim ha dit...

Llista:

Lluís
Jotabe
Roger
XaviDe
Rut
Koanito
Kim

Irontrepa ha dit...

Si teniu un planing més concret del que fareu d'activitat,els dies 19 i 20 pot ser s'apunte algun ilercavó del nord.

koanito ha dit...

Irontrepa, si vens serà un honor. Natros sempre improvisem i anirem decidin a última hora amb naturalitat. Si tens alguna idea, la exposes...estem oberts.Tu porta la btt, les sabates de córrer i material climber per si de cas.
Ens veiem
Salut

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)

roger ha dit...

Si homes i dones del carrer veniu veniu a la festa Ilercavona que ens u passarem molt bè.
Irontrepa en tens alguna triatló pensada?
Jo sí.