dimarts, 24 de febrer del 2009

Tot apunt per La Cameta Coixa


Falten pocs dies per tenir lloc la 1ª Cursa de muntanya “La Cameta Coixa” de Miravet que forma part del 2on circuit ebrenc de curses de muntanya. L'organització de Miravet ja fa temps que està treballant amb molta il·lusió per a què el dia de la cursa no falli res. El recorregut està dissenyat 100x100 muntanya per un continuo puja baixa quasi sempre per sender amb una segona part més dura i tècnica en un total de 19 km/1000 m. Desnivell+. Els que l'hem provat ens ha sorprès gratament i ens agradat molt. Al final hi haurà menjar i beure per tothom perquè la festa sigui total. Aquesta setmana s'està acabant de polir els últims detalls com marcar correctament el recorregut, actualitzar la llista d'inscrits, preparar la teca, etc...

Destacar l'alta participació femenina que sumant la marxa i la cursa ronda el 30% del total. Tot un record signe de que les curses i marxes de muntanya i l'ambient que es respira agrada a elles independentment de si es corre o es camina.

Per acabar agrair als 360 inscrits/es la seva contribució a què la cursa de Miravet i el Circuit Ebrenc comenci com va concloure l'any passat, sent un èxit. També animar a tothom que no participi a què vingui a aplaudir a tots/es els/les atletes.


By ilercavons

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé mestre ets el millor escombra de tots jejejjejeje

Anònim ha dit...

Ja m'agradaria, ja, ser-hi. Moltes felicitats a tots els que hi seran, i el millor desig de que tot surti com es mereix l'Organització. Ja m'ho explicareu. Salut, Joan.

Anònim ha dit...

Ànims, que ja la tenim aquí!!!
Allí estarem gaudint de la cursa i del festival que heu muntat, mos veiem diumenge!

Anònim ha dit...

You'll never walk alone.... allí estarem tots!!!!

Anònim ha dit...

25% de participació femenina....ho has llegit bé joaquim?Butifarrada al final....ho has llegit b joaquim? .. per tot això i molt més cursa de la cameta coixa. Que no t'ho contin!