dilluns, 2 de febrer del 2009

Raskera-Tortosa versió 2.0


Per tercer any consecutiu els climbikerunners hem tingut el plaer de participar en aquesta festa de corredors de muntanya. No ens hem deixat intimidar per les previsions de pluja i ens hem presentat al puesto sense por a rebre un xàfec: Cobretti, Kavier, Kuakin, Santi, Dídac, JB i Koanito. Solament ens ha fallat una petita cabreta... Al final hem tingut una matinal sense pluja, bona temperatura i alguna ullada de sol.

Com sempre hem disfrutat de tots els ingredients que ofereix una trobada com aquesta: ambient, alegria, esforç, duresa,... i la satisfacció de córrer de Rasquera a Tortosa per damunt de les pedres humides dels senders feréstecs de la Serra de Cardó-Boix tot contemplant els espectaculars paisatges que ofereix.

Al acabar i desprès de canviar-nos de roba i netejar-nos los racons hem pogut assaborir una impressionant paella ben acompanyada de vi (Elegido), cervesa i moltes rialles. Visca la festa total.

25 participants (33 participants 2008, 22 participants 2007) que ens ha costat 6h38' (6h55 2008, 6h59' 2007) uns 33 kilòmetres i 1700 metres de desnivell positiu aproximadament.

Fotos JF Fotos JB

Crònica Trailuec


By Joan

2 comentaris:

Anònim ha dit...

haviam si com lany passat ens tornem a retrobar de nou a la marxa per vandellós!
Haviam si l'organitzador es posa les piles jejej
Salut i força!

Anònim ha dit...

Doncs haviam, jeje. Que de ganes per part nostra no en faltaran!! Sortides com la d'ahir no tenen preu; cal repetir.

Salut jabalinots!