divendres, 9 de gener del 2009

Al mal temps, bona pedalada!



La neu a fet acte de presència en alguns punts del terme. Jo esperava que li fotés de fort i així intentar alguna travessa cap al Puntaire o alguna cosa per l'estil. Però no ha sigut tant, i he canviat de pensament. A la tarda a Vandellòs plovia i he carregat la bici a la furgo i per anar al Motarro. No hem començat bé i els Mossos no m'han deixat pujar pel Coll de Fatges, així que he hagut d'anar a donar el tomb per Pratdip. Un cop a la pista del Motarro, he aparcat tant aviat he pogut doncs la pista era tot neu. He tret la BTT i he pujat cap al Mas del Motarro. Hi havia dos i tres dits de neu al llarg de tota la pista, i la pujada es feia penosa però al ser una sensació que no havia experimentat mai, s'ha fet agradable. Després planejant i superant algun collet suau he anat fins al Mas de l'Estalella. Volia allargar i fer el tomb pel Mas del Miquel del Borrasó però anava lent i a més a començat a caure aigua-neu. Així que he tornat pel mateix lloc. Un recorregut curt d'una hora d'uns 9 km, però que ha servit per matar lo cuc. Una sensació recomanable, sobretot el soroll que es feia quan es trencava la fina capa de gel del damunt. A les baixades també he xalat molt. Així que ilercavons, aprofiteu ara que teniu la Ribera d'Ebre nevada.



Lluís

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé aquest singletrack blanc. Estem una mica sumbats, neva i tenim la necessitat de sortir a patir fred, relliscades i soledat; a canvi d'una sensació de llibertat, suposo.
El Xavi garriguenc i jo vam sortir a córrer per Móra i vam trobar poca neu a cotes de 100 metres. A la Ribera hi ha neu a partir de 200 metres.
Au pos
Salut

Anònim ha dit...

Ahir vaig nar en btt i hi ha neu en pistes a partir de 300 m en orientacions nord a la serralada de la picossa. A Serra de cavalls a partir dels 400. Avui jo crec que es desfarà ja tota!
LLàstima perque anar en btt sobre neu és de lo millor que hi ha!

Anònim ha dit...

molttttt be us dirammmm elsssss bigfooots run climb and bikeeee. eiiii hi ha rodes an clausssss i calçotetsssss tambe. amandarrrrr