dilluns, 7 de juliol del 2008

XVI CURSA DEL LLOP


Jotabe in action and the connection girls

Es tracta d'una competició on hi han 6 proves: bicicleta de carretera 198 km o 121 km, cursa de muntanya de riu (Tortosa) a mar (Ampolla) de 32 km, caiac de mar de l'Ampolla a Riumar al Delta 16km; el segon dia: caiac de riu de Deltebre a Tortosa 24 km, mitja marató pujada a Caro amb 1000 m de desnivell+ i per acabar la travessa del Port amb Btt de +2000+ de desnivell de 110 km o 83 km.

Hi han 5 modalitats de participació: completa individual (Trofeu del llop) que per cert aquest any no acabat ningú per culpa d'un reglament rígid. Completa individual amb recorreguts curts, modalitat individual, per relleus i per equips.

Nosaltres els ilercavons: Jotabe, Xavi Desca i Joan i també el Xavi Sahuqui em escollit empalmar dos modalitats individuals; mitja marató pujada a Caro i Travessa del Port amb Btt amb l'objectiu principal d'acabar i l'objectiu secundari de portar un bon ritme durant moltes hores que tots hem aconseguit malgrat la calor, els més de 3000 metres de desnivell positiu, la pluja, les avaries mecàniques i altres cabòries. Lo Didac ha escollit fer la Pujada a Caro que a sabut patir fins al final.

L'any que ve més... o no!

CRÒNICA DE LA CURSA DE MUNTANYA DEL DISSABTE. Toni Arbones

Bat de calor, per les terres de l´Ebre...sembla mentira però es així, de fet que esperàvem...som una colla de malalts, però entre poc i massa, el que no em pensava es que la cursa fos mes dura que una marató d'asfalt...i això que no et pressiona ni el temps, ni el quilometratge, perquè de fet ets tu , sobre la terra sota el sol , i la lluita amb les pulsacions...una petita pugna perquè el cor no et bategi i "t´arremeti" de ple, no sigui tan fort , i finalment s´acabi... el curtiment per avui. En el meu cas mes que satisfactòriament. Pòdium mai regalat, ja que el primer classificat un fora de serie que te 2:26 en marató, i el segon sobre 1:10 en mitja, inalcançables segur que ja n´estan acostumats ,però per a mi ,pobret mortal...ja ja ja, que tot això es nou, una realitat inesperada. estic content de haver-hi anat...tot i no tindre una fotografia on m'animant noies així (com les de caro, s´entén), tot i que de vegades penso, que es realment el que m interessa?...ànims a tothom, i fins a Siurana... el 19 i 20 segur que no decepcionaran...

classificacions i fotos

Crònica i fotos a Trailuec

Fotos cursa de muntanya de riu a mar del dissabte

By Joan

18 comentaris:

Anònim ha dit...

noiiiii algo es pega d estar amb els bons 6ª classificat en btt110 jejejejejeje ho arrivo a saber i et passssssooooo jejejejejeje i q boooooooooo

Anònim ha dit...

soy el 7ª si no lo arreglais os denuncio al comite i tu mas sr. Farnos (por dropo)

Anònim ha dit...

soy el 7ª calificado i voy a denunciaros por tramposos i a usted mas sr. Farnos se le va a caer el pelo por (tropo)

Anònim ha dit...

Mira Sr. Septimo,
1er no ets septimo sinó sisè, lo Jotabé s'ha colato momo la lete en un preservatito foratato.
2on arregleu tu que ets el perdudicat
3er el pelo se me cau des de fa temps
4art ets un farsant perquè lo septimo és català i tu escrius amb espanyolo
5è identifiquet si tens uebs

Anònim ha dit...

Jajaja! Fenòmeno JB. Ojo la de roig mirant-li els bessons. Bon dia i bona companyia, fins la pròxima.

Anònim ha dit...

vols dir que no li mirava lo cul

Anònim ha dit...

doncs les bessones, galtes

frad-nand ha dit...

Salutacions des de Tortosa de Nando. Vaig intentar seguir-te la màxima estona possible (a Carreretes ja et vaig perdre definitivament; ja feia la roda des del km 6 o 7) i encara que vaig patir bastant es d agraïr doncs me va permetre baixar la meva marca de l ´any passat i la veritat es que correr prop teu me va anar bastant be. Ens veiem per la serra curtit!

Anònim ha dit...

Ostres Nando! gràcies pel teu comentari. L'any que ve segur que tornes a baixar marca si continues amb el curtiment=salut+entrenament.
Quan volguis puja a fer una sortideta entreno per les muntanyes riberenques.
Salut i força
A reveure

Anònim ha dit...

kuanito m'has delatat ja estava firman contractes per la salomon i tenia pagats els estudis a Fontromeu amb els bons ooooooooooooooh!!!!!! qu els dic a les xiques ara!!!

krusty ha dit...

Ei!! una mica de respecte x la meua parella!! la de roig!! pro ara q ho dieu potser si q hauria d'estar una mica gelós!! jeje!!

Anònim ha dit...

Ostia tu!!Es broma? quina casualitat. Perdona Krusty. Et mereixes tot el respecte del mon i la de roig també, es clar. Nosaltres feiem broma suposan que solament ho llegiriem natros. Si la teva parella o tu voleu que suprimim la foto ens ho dieu. Pensem que la foto és inocent, simplement surten dos noies que s'ho pasen bé com podries haver surtit tu animant a noies.
Salut company
A reveure

krusty ha dit...

Q va home!! q heu de treure!!
si jo tb ho deia de broma!! les 2 han aparegut en caretos molt pitjors al nostre blog!! elles ja han vist també les fotos i s'han estranyat (xq no eren conscients q les havien fet una foto!!) pro la mar de contentes!!
Ànim i a riure!!

Anònim ha dit...

astupendo

Anònim ha dit...

Perdoneu, peró l'únic que es pot queixar soc jo, que encara no he cobrat els dret d'autor.

Anònim ha dit...

ei teniu la direccio...

Anònim ha dit...

Jo tambè la vull... la direcció ol mòbil

Anònim ha dit...

nois a la cuaaaaaaaaaaaaaaaaa q la meua ja en teeee jejejejejejeje