diumenge, 13 d’abril del 2008

CURSA DE LES FONTS. VERSIÓ 3.0

Diumenge dia 13-04-08 a les 9.30 h ha engegat la primera cursa de les fonts de Xerta que ens a portat a coronar el cim de la Coscollosa (879 m) en una volta impressionant de 25,2 km i 1450 m de desnivell.
Els ilercavons no podíem faltar a la cita i vinguts de diferents indrets del territori ilercavó hem aconseguit tots acabar la cursa amb molt bones sensacions (alguns abans que altres clar).
Especial menció a Kiko que ha arribat primer absolut, 2h29'55'' i Joan 2h36'44''que ha fet 4art absolut/2on veterà (pòdium 1er veterà). Després ha aparegut Roger 12è amb 2h52'52''(que he acabat desfet!), seguit de Xavi E. 20è amb 3h1'46''. Posteriorment a entrat factor Benaiges amb la seva vitalitat inconfundible 47è amb 3h19'54'' i Santi 61è amb 3h27'18'' algo decepcionat pel final de cursa. Finalment ha entrat lo Didac 130è amb 4h17'34'' molt content de complir l'objectiu d'acabar la cursa.
El circuit ha sigut molt exigent ja des del principi, amb un tram planer(sempre de cara amunt) d'uns 3 km per carrers, carretera i camins. Ja després hem encarat la primera pujada per senders que cada vegada es feien més empinats, però que es podien córrer. Pujades, baixades, molta pedra, bona senyalització, avituallaments colocats a la perfecció, senderes desbroçades, pedregals travessats, entortillades fortuïtes, suades obligades, sofriment (cadascú hi fica la seva salsa!), més pujada salvatge, paisatge made in El Port, i tot un munt de sensacions que hem viscut els 200 participants a la cursa abans d'arribar a la Coscollosa. A partir d'allí (ja havien avisat els experts) es decidia tot. Una baixada molt exigent i d'uns 9 km (o més) per tornar a Xerta per sender, pista, asfalt i via verda; on les forces et podien jugar una mala passada.
Des de la meva òptica el final se m'ha etern i l'he sofrit molt. En els últims 2 km he vist com hem despenjava de 3 rivals i no podia entrar en el pronostic de top 10 que havia fet el mestre ilercavó. Una llàstima però jo ho he donat tot, i els que han acabat davant meu han sigut més forts.

Felicitats a tots/es els/les participants de la cursa.

Salut i cames!
By Roger(published by Joan)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Vas be xaval, quan entrenis en serio...

Anònim ha dit...

Organització excel.lent. Al nivell de les curses que s'organitzen a les Terres de l'Ebre.
Personalment estic molt satisfet del rendiment en general. Molt bé la pujada a la Coscollosa no tan bé la baixada.
Salut

ilercavons ha dit...

Venga ilercavons!!
Animeu-se a explicar sensacions...

Anònim ha dit...

Les sencacions molt bones, i més després de veure la representació femenina que cada cop va a més a les curses!
Visca els culs!

Anònim ha dit...

ESTE ROGER APUNTA ALT, EL FINAL SE LI VA FER DUR A TOTHOM.
JUANITO I YO ESTEM EN UNA FORMA I RITME MOLT SEMBLANT A LA VISTA ESTA, LO DE KIKO D'UN ALTRE NIVELL.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per la cursa que vareu fer tots els ilercavons. Estic d'acord en que l'organització ha estat excel-lent, i que el recorregut, tot i que ha estat molt dur, estava molt ben senyalitzat i molt currat. A mi m'ha agradat molt fer-la, i penso repetir. Repeteixo, felicitats, ilercavons. Salut per tots des del Calvari Romà.

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Esteu fets uns makines!! Sobretot tu Roger...amb el poc entreno que portes i au 12è...vaia kabalinot!!! Aquest estiu hauràs de fer alguna XM a fondo...segur que ho faràs de puta mare!! Koanitu...tu dins la tonica pel que vec...sempre al davant!! Au enhorabona cracks!!!

Anònim ha dit...

jo encara estic trinxat de la cursa, ho noto a les escales. Suposo que la recuperacio en btt majudaria, pero a bcn non puc pas!
Salut!

Anònim ha dit...

Pues mira, ja som dos! Jo ho noto a les escales i caminant pel pla, jeje. Estic molt desfet! Agulletes fora i a entrenar!

Anònim ha dit...

Puça, ets molt canyero. Cara amunt eres una referència que podia anar aguantant amb esforç; i cara avall ets una bèstia del descens.
Joaquim, gràcies per tot.
Roger i Santi, ànims ilercavons que aixó no és res, encara falta molt.