dimecres, 9 d’abril del 2008

CURSA DE LES FONTS DE XERTA. VERSIÓ 2.0


Em truca Jotabe i em pregunta: vols anar a provar la cursa de Xerta nooi!!

Li contesto: d'acord escarboot!!

Ja m'havia avisat lo Kiko, escrit del blog de dilluns 31 de març, "que és un recorregut molt dur". Doncs, avui l'hem anat a provar i efectivament és llarg i dur. M'han sortit 27 km amb 1435 metres de desnivell amb 3 hores 50 minuts. A més, la major part del recorregut és per senders, alguns de nous i currats, bastant tècnics. Les Kabres i los Kavalins xalaran. Això si, els paisatges són bonics i sorprenents. Natros hem trobat un marcatge impecable, segur que no és perdrà ningú el dia de la cursa.

Salut

Ens veiem diumenge


by Joan

Entreno cursa de les Fonts de Xerta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que el ritmo no pare no, que el ritmo no pareee!
Xeiks aixo es jugar en ventatje.Després venim els exiliats i no mos sentim de la terra xk ens foteu unes palisses impresionants.Visca el JB, el bacardi,el absolut, el malibu i el brikindance!
Au salut i cames!

Anònim ha dit...

Ja que nosaltres no hem pogut fer el circuit de Xerta, va molt bé tenir els vostres comentaris de com serà la cursa. Ja veig que serà llarg i dur, però també compensarà l'ambient i la espectacularitat del circuit. Gràcies per informar-nos. Ah, per cert, felicitats per la millora en el blog, i per les vostres cròniques, sempre interessants, i també per la inserció del forum. Ja prou, ens veiem diumenge. Salu2 des del Calvari Romà. Joaquim.