dilluns, 31 de març del 2008

CIRCUÏT DE LA CURSA DE LES FONTS




Bones companys/es

He tingut el privilegi d'anar a provar la cursa dels xertolins "La cursa de les Fonts".
La veritat es que els Ports cada vegada hem sorprenen mes, pensava que seria un circuit amb poc desnivell, molt llarg i ràpid (ja que surten 25 km) .
Ha sigut totalment al contrari un desnivell positiu de 1450 m. amb unes vistes sorprenents del riu Ebre, baixades bastant tècniques, passant per unes tarteres de les mes llargues dels Ports , passant per la Vall de l'Infern (increïble racó) un circuit que no es queda gens curt al costat de la cursa de Pauls i qui el faci quedara bastant satisfet.
Hem sortit tranquil·lament a les 8:30 del mati i hem arribat a la una del migdia, parant bastant de temps i xerrant molt amb els meus companys xertolins Karim (promotor de la cursa) Gustavo , Joan de Pauls i David de la Seu.
Crec que serà una cursa molt bonica i que s´anime la gent a fer-la perquè val la pena .
Adéu companys/es

by kiko

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo dia 13 d'abril tenia lo dilema de anar a Lleida a fer lo Tramdur btt o fer la cursa de muntanya de les Fonts a Xerta.
Al final em decantaré per la cursa de xerta ja que te molt bones referències...
Ens veiem a Xerta
Salut
A reveure

Anònim ha dit...

A Xerta ens veurem també(weno nomes a la sortida segurmen...)
Au salut!

Anònim ha dit...

ho sento kiko no vaig venir perque com ja t'havia dit dissabte vaig anar a la "marxa" de la selva del camp 68km i vaig acabar molt trencat i en una pajara de la hostia i un total de 7h29 min en un desnivell de 4500 acomulats.
tinc ganes de anar a fer el circuit si algu que el sapigue em vol acompanyar que ho faci saber,merci.